75 Priest Buff Skill Nedir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DeadLegion

Üye
İngilizceye Çevirdim Lakin Pek Bir Şey Anlamadım Yani 3K Varken Yada En Kötü 1K Buff Varken Neden 500HP Buff Kullanalım Yada Ben Mi Yanlış Anladım Birisi Bana Priest 75 Buff Skill Nedir Detaylı Olarak Açıklayabilir Mi ?:coffee::unsure::geek:

O skili acmayin demisler kisaca. Bosver.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Witch_King

Üye
Buff haricinde veriyordur o 500 hp yi. Diyelim ki 2k buff ile toplamda 5k canın oluyor. Priest o skili basınca o dairenin içinde durduğun müddetçe 5.5k oluyor hp.

Bunun aksi bir mantık düşünülemez yoksa neden var bu skill :)

Aziz

Üye
Selamlar. Aşağıdaki videodan daha açıklayıcı ve görsel olarak görebilirsiniz. Priest alan içerisinde bulunan takım arkadaşlarına 500 hp kazandırır ve aura 10 saniye boyunca sürmeye devam eder. Özellikle boss keserken ya da dar alanda pk atarken çok büyük bir etkiye sahiptir.
Video da 1.28 dakikadan itibaren izleyebilirsiniz.
Rise Online Priest Skill Videosu

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Selamlar. Aşağıdaki videodan daha açıklayıcı ve görsel olarak görebilirsiniz. Priest alan içerisinde bulunan takım arkadaşlarına 500 hp kazandırır ve aura 10 saniye boyunca sürmeye devam eder. Özellikle boss keserken ya da dar alanda pk atarken çok büyük bir etkiye sahiptir.
Video da 1.28 dakikadan itibaren izleyebilirsiniz.
Rise Online Priest Skill Videosu

Ben cevap verecektim ancak gereli cevap verilmiş. Videoyu inceleyip yeteneği öğrenebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt