76 LVL oldum parti bulamiyorum !

halisozer

Üye
27 yaşındayım ilk okuldan beri mmorpg oyun oynamaktayım ilk defa bir oyunda lvl ile chat kısıtlaması geldiğini görüyorum 76 lvl oldum max 5 dk da row parti bulup çarımı kasabiliyorken şuan ekrana boş boş bakmak dışında hiçbirşey yapamiyorum lütfen bu konuda bize yardımcı olun malum bu oyunda solo lvl kasmak hiçbir şekilde mümkün değil
farm atayim boş durmaktan iyidir dedim drop diye bişi kalmamış çöp bile düşmüyor h1 dışında tüm çöp slotları 8 pc adamların eline düşmüş h1'dede itemi sağlam babayiğitlerle kapışmamıza zaten imkan yok malesefki severek başladığım vay be adamlar gerçekten farklılık yaratmış dediğim oyun şuan vazgeçtiğimiz malum oyunda kötü durumda
gereğinin yapılmasını arz ve rica ediyoruz ...

Anthelior

Üye
Ekibin yoksa max 5 dk'da zaten anca global chat'i kullanarak parti bulursun. 76 ve üzeri olup da klanı / ekibi olmayan herkes senin yaşadığını yaşıyor zaten.

Slotları ve kanalları tek tek gezeceksin, parti arama listesine kaydolacaksın. O seviyelerde Satyr, Winged Maiden, Troll Beast, Grim Reaper (2li), Tyrant, Archdemon gibi slotları gezebilirsin. Archdemon 2li slotları 4lü dönen partiler genelde toplama partiler oluyor mesela, girme şansın daha yüksek yani.

Armut piş ağzıma düş, parti bulayım anında gireyim yok maalesef. He olması gereken bu mu, değil ama bu sorunu ekipsiz çoğu kişi yaşıyor emin ol.

halisozer

Üye
Ekibin yoksa max 5 dk'da zaten anca global chat'i kullanarak parti bulursun. 76 ve üzeri olup da klanı / ekibi olmayan herkes senin yaşadığını yaşıyor zaten.

Slotları ve kanalları tek tek gezeceksin, parti arama listesine kaydolacaksın. O seviyelerde Satyr, Winged Maiden, Troll Beast, Grim Reaper (2li), Tyrant, Archdemon gibi slotları gezebilirsin. Archdemon 2li slotları 4lü dönen partiler genelde toplama partiler oluyor mesela, girme şansın daha yüksek yani.

Armut piş ağzıma düş, parti bulayım anında gireyim yok maalesef. He olması gereken bu mu, değil ama bu sorunu ekipsiz çoğu kişi yaşıyor emin ol.
hocam haritada dolanmaktan bir hal oldum :) party seek kısmındakilere besmele cekip #add yazmaktan bir hal oldum burda armut piş ağzıma düş durmu söz konusu değilki hali hazırda olan bir ileşimim yöntemine bloke koyuluyor
mesela hiç global olmasa oyuncular ilk başladığı lvlden itibaren aktif bir şekilde part seek sistemine adapte olmuş olsa durum çok farklı olurdu haksız isem yazın

Rosalindaa

Üye
Ben bu yüzden hep kendi partymi kendim kurdum milletle uğraşmaktan anam ağlardı ayrıca seekten adamlara pm atıp #add yazman işe yaramaz slot slot gezip #add yazmalısın.

priesttt

Üye
Oyunu oynayan olmadığı içindir, zombi bilgisayarlar oyunu oynuyor. Etkileşim yok çarını bırakıyor insanlar 23 saat sonra bir zindan yapıyor tekrar bırakıyor. Oyunu oynayan olmadığını söylemiştim değil mi gerçekten öyle farm slotları da öyle adamlar 4- 5 pc ile slotlara çöküyor orada farm atıyor oyuna hiç bir etkileşimde olmuyor. Death valleye çıkmıyor oyunu oynamıyor çünkü adam row asistant parası + kalan kısmı da satıyor belli yerlere. Doğal olarak asıl oyunu oynayacak kesim dışlanmış oluyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt