80'den Sonra Her Levelde Zorunlu Irk Kesme Görevi Olsun

Balerion

Üye
Merhabalar,

Yeni cap'den itibaren oyunun yeni içeriklerinin hızlıca tüketildigini, insanların slotlardan çıkmadığını, günde bir iki saat parti bulup kasilmak isteyenlerin dışlandıgını görüyorum. Dv'de ise hareketlilik epey düşmüş durumda. Bunun önüne gecmek icin bir fikrim var:

80 levelden sonra her levelin sonuna gelindiginde karşı ırktan 100 veya 200 kişiyi kesme görevi olsun. Bu görev yapılmadığında level atlanamasın.

Faydaları:

1. Dv'de hareketlilik hiç olmadıgi kadar artacak. Haddar farmcıları bile dvye çıkacak.
2. Oyun maksadına daha çok yaklaşacak, solo pk atamayacak oyuncular ekipleşecek ve birlik olacak.
3. Oyun içeriği hızla tüketilmeyecek aylarca yeni kalacak.
4. Aynı kişiler slotlara çökmeyecek. Levelini kasan dvye gidecek sirkülasyon artacak, haddar yogunluğu azalacak, herkes slot bulacak.
5. 100 pcli ultra döner ekmek tayfa oyunu ele geçiremeyecek, yüzlerce hesap yönetenler bunlarin hepsinin görevine yetişemeyeceği için geri kalacak. Organik oyuncular ön plana çıkacak.
6. Haddar-dv arası sirkülasyon dengeleneceği için ve 85 olmak biraz daha uzun surecegi için canavarlardan düsen gold ve epic itemlerin pazara girişi zamana yayılacak, pazar dengesi bozulmayacak.

Ne dersiniz?

turando

Üye
Anlaşılan kendine eğlencelik çerez arıyorsun, geçiniz.
Sizlere çerez olmamak için Death Valley görevlerin hiçbirini yapmamışım. Birde lv almak için sizlerimi eğlendirmemiz mi gerekiyor.

Balerion

Üye
Anlaşılan kendine eğlencelik çerez arıyorsun, geçiniz.
Sizlere çerez olmamak için Death Valley görevlerin hiçbirini yapmamışım. Birde lv almak için sizlerimi eğlendirmemiz mi gerekiyor.
Oyun açılalı bir yıl oldu, dv'de geçirdiğim süre 10-15 saattir. Ben de dvye cıkmiyorum çünkü orası asasların yeri, herkes çiksa herkesin yeri olur. "Seni mi eğlendiricez" diyenler lunaskarda da proteanda da vardir, bunlar birbiriyle karşılaşacak güc dengesizligi olmayacak. Ayrıca normalde full dv takılan adamlar da exp kastigi için onlari fazla görmeyeceksin.

Nasıl oldu da bu teklifim dv çarlarina bir kıyak gibi göründü sana onu oek anlamadım. Oyunun insanlari dvye teşvik etmesinde bir problem görmemekle beraber benim teklifim daha ziyade full dv takılanların expde çok daha uzun vakit geçirmesine ve hickimsenin clanca veya ekioce bir slotu kapatamamsına yarayan bir önlemdi. Dvden çekinene de yarayan ve aslında full dv takılanın hoşbutsuz olması gereken bir senaryoydu

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt