Öneri 85 Cap iyle birlikte düşük level pk alanı şart oldu

1nterCeptoR

Üye
Selam arkadaşlar ve mod lar. Öneri kısmı yerine buraya açıp başka arkadaşlarnda konuya fikir sunmasını istiyorum.

Öncelikle düşük level pk alanı nedir;

• Masterdan önceki son levele kadar girilebilecek olan bir PK alanı, Harita Death Valley e göre daha küçük farm imkanı olmasada olur farmdan çok pk cının yeri burası.

Neden gereklidir;

• Ben ve benim gibi bir çok insan her gün uzun saatler çalışıp eve geliyor ve bazı günler 2 saat belki ayırabilirken bazı günler PC ye hiç zaman ayıramıyoruz. Ben şahsım adına konuşacak olursam oyun açıldığından beri bu şekildeyim ve bu sebepten dolayı zevki girip takılma harici level kasma yükünün altına girmek istemedim çünkü biliyorum son level in sonu yok ve çok zaman isteyen bir şey. Günde 2 saat belki oynayabiliyorken bu yüke girmek istemeyen çok fazla insan var dışarda. Sadece level değil item vs her şey.
  • Oyuna sadece PK atmak için girmek isteyen çok fazla insan var. Dışarda başka oyunun PVP serverlarında her gün binlerce insan sadece girip 2 saat pk atmaya oynuyor. Amma velakin bu oyun yeni olduğu için ve henüz erken erişimde olduğu için yani yenilikler(level artışı gibi) ve ya başka şeyler olduğu için zaman ve para yatırımından kaçınıyor. Adamın tek derdi PK çünkü gerisi önemsiz. Bende onlardan birisiyim benim derdim PK, şahsen gidip farm yapmaya ve ya toplayıcılık yapmaya zamanım yok.
  • Farm yapan farmını yapsın, toplayıcılık yapan toplayıcılığını yapsın, PK atmak isteyense PK sını atsın. Lakin 85 level e çıkıldımı işler kızışır şimdi burda herkes neyin ne olduğunu biliyor bi 59 pk sının zevki bi 83 pk sının karmaşıklığına bin basar ve oyun daha fast pace dir canlar düşük o düşük bu düşük olduğu için.
  • Oyun aslında karmaşık olmasada level yükseldikçe karmaşıklaşan bir durum var ve bu günlük 1 2 saat oynayan oyuncuyu daha ilk dakikadan kaçıran bir durum. Kimse bi level kasıcam diye hele ki bu ülkede ekstra bilgi öğrenmek istemez. MMORPG oyunu olsada bu oyunun kitlesi MMORPG gi değil abi onu bi anlamak lazım. Biz basit insanlarız zaman ayırmak konusunda çekimser davranırız baktık karmaşık basarız alt f4 ü yani(genel anlamda Türk oyuncu kitlesi olarak bahsediyorum).
  • Haliyle oyuna basit level PK sı getirerek bu tarz korkuları olan oyuncuları çekmiş olursunuz. Çünkü hedef basit; kolay bi level e gel itemini çek sc ni çek her akşam 2 saat gir pk nı at çık bitti.

Faydaları ne olur;

• Bu alanın oyuncusu genelde paralıdır farmı düşünmez parasını yatırır itemini çeker sc sini çeker devam eder,
  • Pazara ve oyun ekonomisine acayip katkıda bulunacak yüzlerce oyuncunun başlaması,
  • En önemlisi insanlardaki yeni oyun ya bildiğimiz varken bulaşmayalım korkusunu yenmeyi sağlayacak,

TL : DR

Yeni oyuncuları çekecek düşük level pk sı insanların oyuna alışmasına karakterlere alışmasına oyunun işleyişine alışmasını sağlar. İnsanlar yüksek levellere girmek istemez derdi çok olur, götürüsü çok olur, kafa karıştıran karmaşıklığı çok olur haliyle insanlar uğraşmak istemez.

Şimdi DV pk sını böleceğini düşünenler var lakin aksine oyuna dışarıdan yüzlerce belki binlerce yeni başlayan olacağı hem oyun ekonomisi daha da canlanacak hemde oyuna başlamaktan korkan userleri oyuna çekerek oyuna alıştırmış olacak. E adam zaten itemleri dizmiş düşünecek bir de yüksek level çar kasayım ve ya alayım bu sefer oyunun yapısını öğrendiği için yüksek level yüküne girmekten çekinmeyecek.

Tekrar ediyorum burada ki asıl mevzu yeni birşeylere başlama korkusunu yenmek için basit bir yol bulmak. Direkt birinci ağızdan konuşuyorum bunu. O yüzden bence gerekli ve önemli bir konu bu.

Son düzenleme:

mehmetcvgn

Üye
Düşüncesi bile beni heyecanlandırdı açıkcası. Mükemmel olurdu.

priesttt

Üye
aynı durumdayım dungeonda kasa kasa 82 oldum, death valleyde zaten adam az böyle haritayı ikiye bölünürse death valleyin tek ırkın boss kovaladığı haritada kimse kalmaz

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt