85 Lvl Yamasinin Sadece Leveldan Ibaret Olmasi Hk.

C.Brigante

Üye
Merhaba,
Oncelikle biraz uzun olacak usenenler icin ozet en altta,
Suan ki surumde beni rahatsiz eden anlamadigim birseyler var paylasip fikirlerinizi almak istedim.
Oncelikle 85 level cap inde charlari tek tek inceledigimde aslinda hepsini begendim hemen her joba degisik guzel skiller gelmis.Dengelidir degildir oraya suan girmiyorum cunku
Patch sadece levellari 85 yapmis ve oyunun geri kalan kismi 65 capte kalmis gibi. Yeni zindanlar vs gelmis ancak verdikleri oduller hala 65 metasi.
Ornegin halen en gecerli warrior itemi 65 capteki war sctyhe veya okcu icin vixen asas icin hatred blade vs vs demek istegimi anladiniz. Takilar tokalar zirhlar hepsi icin hemen hemen ayni durum gecerli. Son donemde cogu kisiden ozellikle de yayincilardan end game itemler bi ise yaramiyor charimiza ne kadar item koysak da cok bir fark olmuyor tarzi elestiriler de bence bu durumla alakali. Adam end game item olarak serverin ilk gunu de elde edilebilen itemin +9 unu takiyor. Ilk gun cap 65 ti 75 oldu simdi 85 oldu ama hala itemler ayni ve bence burada bir gariplik var. Evet yeni itemler eklendi ancak o kadar kisitli bir erisim varki +1 reaper +8 war scythe parasi.
Kaldi ki reaper gibi itemler bile bence 85 metasi icin gec kalinmis onlar keske 75 metasinda oynansaydi penetrator gibi bi kac item disindakiler cok duz cok bos . Bence bu metada kendine ozel pasifleri olan uniqler falan kullanilabilirdi.
Itemlere erisimle ilgisi oldugu gibi konunun birde oyuna item girisiyle alakali farm boyutu da var. Item girisinin en onemli adimi olan farm asiri anlamsiz bir durumda. Gene 65 capindaki cop farmi olan stone golemin ve necromancerin hala oyunun gozde farmi olmasi cok uzucu. Insanlar elinde 50-100 bin tl lik +9 itemleriyle saatte 5-10 m icin bu slotlari donuyor. Adam elindeki itemi satip faize koysa saatlik getirisi o slottan fazla oluyor.

Biraz uzadi kusura bakmayin, uzun lafin kisasi;

85 metasi sadece level cap 85 seklinde uygulanip oyunun kalan kismi 65 cap gibi hissettiriyor. Yeni itemler olsun yeni farmlar olsun oyunun biraz acilmasi lazim. 5-10-20 char ile zindanda etkinlikte zar atma similasyonuna donusmekten kurtarilsin oyun lutfen.

DeadLegion

Üye
Bence de tek eklenen sey levelmis gibi hissettiriyor. 65 level capinde +7 facelifter ya da golden snake takan bir asas 85 lvl capinde ayni itemlerin +9unu takarak oynayabiliyor. Cunku oyuna yeni eklenen esyalar eskilere gore bir fark yaratamiyor. Yaratsa bile yeni itemleri hem elde etmek hem de upgrade yapmak cok zor. Yani simdi +8 +9 epic bir dagger takan bir asas neden daha fazla masraf edip bir de ustune daha az atak aldigi +7 unique bir silaha gecsin? Tamam bazi unique silahlar bonuslariyla kullanicisini bir tik one geciriyor olabilir ama temelde sadece ataga dayali olan ve karakterin apsine gore guc kiyaslamasi yapilan bu oyunda o bonuslar yuksek artili epic esya kullamayinca kaybedilen apnin yaninda cok kucuk kaliyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt