%90 65 level olmuş. Herkes 70 leveli bekliyor.

HeaveN

Üye
En azından craft açılırsa iyi olur 3 üncü char kasıyom şuan ben :) bp priest 65 yapam bari

Burtto

Üye
Oyun açılalı 2.5 ay oldu. Aktif oynayanların neredeyse %90 ı 65 level %100. Oyuncular artık oyunda yapacak bir şey bulamadığı için oyuna girmeyen oyuncu sayısı artmaya başladı. 70 skillerini görebildiğimiz halde, çok büyük bir çoğunluk 70 levelin gelmesini istediği halde neden gelmiyor? Söylediğimin gerçek olduğunun anlaşılması adına, yönetim kullanıcılara bir anket uygulayabilir. "70 cap gelmeli mi?" anketi.
70 için erken kardeşim oyuna etkinlikler monte edilsin aramazsin zaten uzun bi sure 70 i

Burtto

Üye
Oyun açılalı 2.5 ay oldu. Aktif oynayanların neredeyse %90 ı 65 level %100. Oyuncular artık oyunda yapacak bir şey bulamadığı için oyuna girmeyen oyuncu sayısı artmaya başladı. 70 skillerini görebildiğimiz halde, çok büyük bir çoğunluk 70 levelin gelmesini istediği halde neden gelmiyor? Söylediğimin gerçek olduğunun anlaşılması adına, yönetim kullanıcılara bir anket uygulayabilir. "70 cap gelmeli mi?" anketi.
70 için erken kardeşim oyuna etkinlikler monte edilsin aramazsin zaten uzun bi sure 70 i

Marakesh2

Üye
70 kesinlikle gelmeli pk harici klanlarda birlikte oynama yüzdesi çok düştü. en azından insanlar gene bir arada vakit geçirme şansını tekrar yakalayacaktır. hemde tüm joplar gerçek güçlerine ulaşır

osi

Üye
daha oyunu çözemedik 70 gelsin diyorsunuz. Benim gibi oyuna yeni başlayan ve arkadaşı olmayan nasıl lvl kassın? Oraclede neredeyse yalvarıp partye giriyorum.

HeaveN

Üye
70 lvl daha var gelse iyi olur gelmezse sıkıntı yok priest bp kasiyom ks görcek priestler :)

chukyluck

Üye
önce item dengelemeleri etkinlikler düzenlemeler daha bir çok sorun giderilmesi lazım ki 70 gelsin

Tengrikut

Üye
Kalabalık kitleler adına kendini sözcü,avukat,vekil ilan edince komik oluyoro_O Oyun yönetimine istek öneri görüşlerini her oyuncu ücretsiz/eşit şartlarda iletebiliyor forum'dan oyun içerisinden sosyal platformlardan.. Görüşüm bu değil, görüşlerimi iletebilecek durumdayım, benim adıma yorum yapma.

NOCHE

Üye
Yav arkadaş 65 olana kadar canımız çıktı zaten bırak böyle keyfini sür ses etme

RionLi

Üye
01.jpg

Muffiin

Üye
oyuna şuan 70 gelirse oyunu oynayanlar sadece suan 65 olanlar olur oyunun bir sürü eksiği varken bu konu boş konu bunu savunanlarda pvp server sanıyor herhalde burayı inş sizi ciddiye almazlar

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt