Oyuncu Arıyorum 90's Clanı Alım Duyurusu

aRcreaD

Üye
90’s

Sizlere 90’s Ekibinden Bir Mesajım var…​

90’s ekibi olarak Rise Online oyuncu ve geliştirme ekibine selamlarımızı iletiyoruz.

90’s ailesi her yaştan ve cinsiyet ayırt etmeksizin oyuncu topluluğuna ev sahipliği yapmaktadır.

90’s ailesi olarak saygı ve sevgi çerçevesi içerisinde daha keyifli oyun deneyimi daha sıkı dostluklar kurmak için günden güne çalışıyor ve çabalıyoruz. Bu çabalarımızı sizlerle paylaşmak bizlere mutluluk veriyor.Sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Clanımız şuan +40 kişidir.

Clana gelmek isteyen arkadaşlarımızın +60 lwl üstü olması gereklidir.

90’s Ailesi olarak günden güne büyüdüğümüzü siz oyunculara büyük bir sevinçle duyuruyoruz.

Aramıza katılmak isteyen arkadaşların dikkatine…

Oyun tarzımız : Şuanlık Pve ve PvP

Irk : Lunaskar

Job : Warrior - Rogue - Priest

Kurallarımız şu şekildedir :

• Clan’a yeni katılan dostlarımızın kendilerini tanıtmaları ve telefon numaralarını bırakmaları gerekiyor.
  • Discord ve Oyun içerisinde küfür etmiyor ve diğer oyuncularla polemiğe girilmemesi kesinlikle katı kuralımızdır.
  • Ks parti kurmuyor ve Ks partilere kesinlikle katılmaktan uzak durulmalıdır.
  • Wp ve Discord sunucumuzda aktif olmak, parti kurmak ve dostluk adına önemli ve zorunludur.
  • CZ(NP veya Parti) Çıkacak kişiler için Pelerin(Beyaz) ve Wing2 kesinlikle şarttır.
  • EXP Partilerde 10 dakikadan fazla atak yapmadan AFK kalmama ya özen gösteriyoruz.
  • Haftalık yapılan toplantılara gelemeyecek dostlarımızın yönetim ekibine bildirmesi zorunludur.
Ekibimize katılmak isteyen arkadaşlar bizlere oyun içerisinden veya Discord sunucumuzdan ulaşabilir…
Discorta girdiğinizde herhangi biriyle iletişime geçemediğiniz taktirde ordaki yönetim ve mod yönetimine mesaj atmanız yeterlidir.

Discord : https://discord.gg/6nwZPdKcEc

Oyun içi Pm :

1 - aRcreaD

2 - LiquiMoly

3 - KekoHunter

4 – LazZiya

5 – Glad0fWAR

Sizler ve sizlerin eş, dostlarınızı aramızda görmekten büyük gurur ve sevinç duyarız. 90’s Ailesi Yönetimi…

Ekli dosyalar

• 90's Clan.png
    90's Clan.png
    2.8 MB · Görüntüleme: 91
Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt