$ROCO Token Analiz

Mileenaaa

Üye
Merhabalar,

Son bir kaç haftadır $ROCO tokenda sabit güzel bir artış var. 4S grafiğe bakıldığında artışın devam edeceği görülüyor. Şu anki noktadan ortalama 2x yapıp düzeltmeye gireceğini tahmin ediyorum.

Grafikte gözle görülür bir Çanak-Kulp formasyonu var. Ayrıca kulbu nizami bir bayrak ile tamamlamış görünüyor.
1649745074466.png

Bunlara ek olarak Ösilatörlere bakıldığında 4S zaman diliminde Güçlü Alım yapılıyor. Yani balinalar ve diğer traderlar mal topluyorlar. Bu da pozitif bir ayrıntı.
1649745149609.png

Söylediklerim yatırım tavsiyesi değildir. Sadece kısa bir coin analizi yapılmıştır.

15 Nisanda görüşmek üzere.

Decrt

Üye
Ben yüklü miktarda gireyim o zaman (150TL) :) -Mahsun

tkeyon3424

Üye
oyunda kazanılan rocco tokenlar için avax alımı yapman gerekiyor. en düşük avax da 600tl civarında alınabiliyor. çoğunun avax alım yapabileceğini düşünmüyorum

Phondeep

Üye
oyunda kazanılan rocco tokenlar için avax alımı yapman gerekiyor. en düşük avax da 600tl civarında alınabiliyor. çoğunun avax alım yapabileceğini düşünmüyorum
Oyun içerisinde biriken $ROCO'ları metamask cüzdana çekerken bir işlem ücreti ödendiği doğru, bu ücret $AVAX ile ödeniyor fakat belittiğiniz gibi 500-600 liralık bir tutar değil. Avalanche ağındaki yoğunluğa bağlı olarak değişmekte anlık olarak 5 lira gibi bir tutara denk gelmektedir.

Otchiwa

Üye
Hocam bu nasıl bir yanlış bilgidir böyle. 600 TL'Lik avax almaya gerek yok ki. Benim metamask cüzdanda 10 dolarlık avax var bir sürü işlem yapabiliyorum.

DeLLeChiaie

Üye
Merhabalar,

Son bir kaç haftadır $ROCO tokenda sabit güzel bir artış var. 4S grafiğe bakıldığında artışın devam edeceği görülüyor. Şu anki noktadan ortalama 2x yapıp düzeltmeye gireceğini tahmin ediyorum.

Grafikte gözle görülür bir Çanak-Kulp formasyonu var. Ayrıca kulbu nizami bir bayrak ile tamamlamış görünüyor.
Ekli dosyayı görüntüle 4957

Bunlara ek olarak Ösilatörlere bakıldığında 4S zaman diliminde Güçlü Alım yapılıyor. Yani balinalar ve diğer traderlar mal topluyorlar. Bu da pozitif bir ayrıntı.
Ekli dosyayı görüntüle 4958

Söylediklerim yatırım tavsiyesi değildir. Sadece kısa bir coin analizi yapılmıştır.

Bu tarz grafikler görünce aşırı gülesim geliyor :D Saçmalamayın beyler artık be zengin adam istediği gibi oynatıyor bir şeyler biliyor gibi arkadaşları yanıltmayın :D

DontJudgeMe

Üye
neden o zaman zengın olan bırısı pozitif yönde bir etkileşim yapacağını düşünmüyorsunuz ?

DontJudgeMe

Üye
kripto parayla tanışmanız roco ile olduysa normal arkadaşlar bu eko sistem dün kurulmadı

tarantino12

Üye
Merhabalar,

Ekli dosyayı görüntüle 4957

Ekli dosyayı görüntüle 4958

daha dün yukarı ok çizmiştin noldu çektiğin çizgiler nerdeyse yüzde 12 düştü :D 2 tane çizgi çizip kendini analizci sanıp bişey biliyomuş gibi paylaşıyo bir de :D

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    92 KB · Görüntüleme: 46

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt