İstek aci̇llllllllllllll gm'ler aci̇l bakin bu konuya !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

safakkmaral

Üye
BU ADAMLARIN ACİL BANLANMASI GEREKİYOR. LK 3 / 1 PARTİ MAKRO ADAM
Adsız.png
Adsız.png
Adsız.png

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Merhaba Oyun için şikayetlerinizi daha hızlı işlem görmesi için oyun içi ticket sistemini kullanınız.

1650392839789.png

osmanyeginoglu

Üye
şimdiden hızlı çözüm almazsanız hızlı oyuncu kaybedersiniz.
pre aldık marketten bir dünya alış veriş yaptık biz bu filmi knightonlinda izledik ve bıraktık şimdi aynı durum burada olmasın yeter artık hızlı çözüm istiyoruz.

Lasrok

Üye
Dostum bunları videoya çekip oyun içerisinden ya da site üzerinden yollaman gerekiyor ki bir yaptırımı olsun. Forum ekibi bir şey yapamıyor bu konu hakkında.

safakkmaral

Üye
Lütfen kendinize gelin, LK 3 SLOTA GİDİP GÖRÜN NE OLDUĞUNU. O KADAR PARA YATIRIYORUZ TÜRK OYUNU DİYORLAR Bİ HEVES GİRİYORUZ. DAHA 1 HAFTA OLMADI, KANIM DONDU. BOT RESMEN ADAMLAR. GİDİN BAKIN, YÖNETİCİLER RİCA EDİYORUM GİDİN BAKIN !

nexusize

Üye
2 Dakika sonra videoyu atıyorum aynı slotta kaydetmiştim sakin olun arkadaşlar lütfen konuyu modlar kapatmasın.

nexusize

Üye
ben partilerdeki 5-10 dk afk olurken macroya bırakmalara karşı değilim ama 1 parti 8 kişi afk macroya bırakıp günlerce kasması slot işgal etmesi haksızlık bu yüzden video çektim.

undertaker

Üye
Koşmamalarının nedeni slottan ayrılmamak. Z+r+skill macro yapıyorlar. Kosarlarsa yan slota geçerler. Ben bir çok kişiyi reportladim ban yediler mi hiç sanmıyorum

safakkmaral

Üye
Gereken yapılsın ve biz oyunculara ve bu konuyu takip eden bireylere gerekli açıklamalar yapılsın. Hakkımızı yedirmek istemiyoruz, bu konunun peşindeyiz.

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Video Gerekli GM arkadaşlarımıza iletildi teşekkürler.

Konu tartışmaya girdiği için kitlenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt