açık beta tarihi

osmanyeginoglu

Üye
arkadaşlar iki sorum olacak.

açık betaya geçiş tarihi tahmini zamanı bellimi?birde açık betada da eşyalar sıfırlanacakmı?
hepinize iyi eğlenceler

Vision

Senior Moderatör
Merhaba,

Açık beta için öngörülen bir tarih aralığı bulunmuyor. Geçiş aşamasında ise tüm ilerlemeler ve karakterler sıfırlanacaktır.

underestimated

Üye
Merhaba,

Açık beta için öngörülen bir tarih aralığı bulunmuyor. Geçiş aşamasında ise tüm ilerlemeler ve karakterler sıfırlanacaktır.
Öncelikli olarak nelerin düzeltilmesi gerekiyor açık betaya geçiş yapmak için zannediyorum ki vaktiniz kısıtlı oyuna sonuçta bir yatırım yapılıyor ve yatırım yapan kişiler de karşılığını almak istiyorlar. Oyunu geliştirenlere verilen bir süre mevcuttur fakat o sürede açık betaya ve sonrasında officiala geçebileceğinizi düşünüyor musunuz ? Ekibiniz malesef az kişi ve yavaş.

Jackass

Üye
Öncelikli olarak nelerin düzeltilmesi gerekiyor açık betaya geçiş yapmak için zannediyorum ki vaktiniz kısıtlı oyuna sonuçta bir yatırım yapılıyor ve yatırım yapan kişiler de karşılığını almak istiyorlar. Oyunu geliştirenlere verilen bir süre mevcuttur fakat o sürede açık betaya ve sonrasında officiala geçebileceğinizi düşünüyor musunuz ? Ekibiniz malesef az kişi ve yavaş.

Arkadaş moderatör geliştirici ekipten değil. Oda oyuncu. Gönüllü moderatör bilgin olsun.

Toromann54

Üye
Açık beta dediğin,oyunun resmî sürüm ile aynı zorlukta 0 level 0 item başlangıç shop mağzasından TL ile alışveriş yapıldığı bir yerdir,kapalı betada ki itemler neden aktarılsın,

tarih nisan Haziran arası olacağını düşünüyorum

bekirdemirr92

Üye
Açık beta dediğin,oyunun resmî sürüm ile aynı zorlukta 0 level 0 item başlangıç shop mağzasından TL ile alışveriş yapıldığı bir yerdir,kapalı betada ki itemler neden aktarılsın,

tarih nisan Haziran arası olacağını düşünüyorum
Açık betadaki itemler de siliniyor mu officiala?

JaxSui

J
evet silinir. herşey silinecek arkadaşlar oyun deneme aşamasında ne bekliyorsunuz bu drop ratede devam etmeyi mi?

ANGEL

Üye
bu oyun 2022 yaza ancak açılır arkadaşlar,çok eksikler var.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt