Acil Çözülmesi Gereken Hatalar

okanozcan

Üye
Merhaba Sayın Row ekibi ve değerli forum üyeleri Kapalı betada deneyimlemiş olduğum bazı can sıkan ve acilen düzeltilmesi gerektiğini düşündüğüm birkaç konuya değinmek isterim..

1) Görüntü Bug'u: En çok can sıkan sorunlardan biri. Oyuncular seke seke ilerliyor ve yanımızda oldukları hâlde bazen gerimizde veya hareket ettiği halde duruyormuş gibi görünüyor.

2) Vuruş Hissiyatı Eksikliği: Tüm sınıflarda olmak üzere özelikle Priest ve Mage sınıfında vuruş hissiyatı çok zayıf bu şekilde hiç tadı yok.

3) Koşu Animasyonları: Rogue sınıfı hariç diğer sınıflarda koşu animasyonları çok robotik gibi duruyor.

4) Irklararası Ayırt Edilebilirlik:Death Valley haritasında adam gördüğümüzde kendi ırkımız mı düşman mı diye anlayana kadar büyük bir partiyi karşımıza alıyoruz maalesef.

5) Mage Yetenekleri: Mage yetenekleri efekt bakımından daha doyurucu olabilir çok zayıf gibi geldi bana ayrıca alan skilleri çok dar.

Değerli Rise Online Ekibi biz oyuncuların yanınızda olduğumuzu unutmayın sabırla oyunun en iyileştirilmiş halini bekliyoruz.

Lolgamelol2

Üye
Koşu animasyonları bence iyi ellememeleri gerekir.Diğer bütün söylediklerinde katılıyorum.

Özellikle kullanıcılar arasında görüntü bugları karakterlerde pikselleşme bulanıklık

underestimated

Üye
Irkları ayırmak gerçekten zor ama daha da can sıkıcısı dediğin gibi görüntüde oluşan hata sırf bu yüzden kaç kere oyundan çıktım dediğin gibi acilen çözülmesi gerekiyor. +1

okanozcan

Üye

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt