Acil Yardım !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yuceneron

Yeni Üye
acil yardım !!!!
iyi günler arkadaslar resimlerde isim görunmesi yasakmıdır bilmiyorum ama benım sız kıymetli arkadaslardan bir bilgi almam gerekiyor
benim sorunumcarım row da , balıkda , madende , car bosda durarken yada pazardeyken skil bar 40 dk yada daha fazla kilitleniyor camp degıstırınce dakika siliniyor ve kullanabılıyorum pcde macro veya baska bir yazılım yoktur ticket attım ve her turlu incelemeye hazır oldugumu soyledım hatta gelen cevapda ılk defa boyle bır sey ıle karsılastıklarını soyledıler neden olabılır dosya guncellemesı yapıldı hatta oyun sılındı tekrar yukledım windows 11 kullanıyorum sorun ne olabılır bir akıl alışverişi yapmak istedim simdiden teşekürler

1.jpg
3.png

levbom

Üye
toplama yaparken skill bar kilitleniyor. toplama bitene kadar skill kullanamıyorsun.
o mu sorun acaba ?_
toplama bitinceyeniden açılkıyor.
birde row açıkken kilitleniyor rowu kapatınca hemen açılıyor.

yuceneron

Yeni Üye
Hyr pazar alanında bile bu sorunum oluyor townda otursun sadece gene kilitleniyor de can potu mana yada ped çıkarma fark etmiyor sorun yasiyorum

Robert

Üye
Anlamak için 3 kez okudum ama muallak olan yerler var , bu yüzden anlayamadım :D Okuma anlama durumun nasıl bilmiyorum ama yazılı anlatım becerini biraz geliştirmen lazım dostum.

Ries

Yönetici
Game Master
Yetenek kullanımları sonrası süreler bu şekilde basılı veya kilitli kalmasının iki sebebi olabilir birincisi saatiniz güncel değildir ikincisi bios piliniz zayıflamıştır.

Dilerseniz başka bir bilgisayarda oyunda vakit geçirmeyi deneyin bu problemi yaşamayacağınızı göreceksiniz veya bios pilinizi değiştirdikten sonra tekrardan destek almak isteyebilirsiniz. Alternatif bir çözüm sunamamaktayız.

levbom

Üye
video çekersen daha iyi anlar ve yardımcı olabiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt