Acilen +9 +10 ve takı upgrade gelmesi lazım

Alkoer

Üye
+9 +10 getirildiği an bu oyun knightonline Türkiye serveri olur, sadece oradan devşirme gelen oyuncular kalır, Rise Online'da +9 item hiç olmamalı.
Oyunun kodunda olan bir özellik neden olmasın ki?

Tabi sizin bunu söylemenizin nedeni drop ve upgrade oranlarıdır. Betada droplar çok çok daha iyi ve upgrade oranları çok çok daha yüksekken herkes kendi +8 itemini basacak güçteydi. Şuan malesef o durum yok.

Bana sorarsanız birkaç babashopper ın +9 için piyasadan item toplayıp yakması daha düşük + itemlerin değerini arttırır. Farmdan düşürdüğünüz rare item bile para yapar çünkü +9 u değerli.

Ben kendim elle günde 3-4 saat oynamayla asla +9 ulaşamayacak olsamda bence piyasa için iyi olur +9 ve +10.

birol2003

Üye
Dostum oyun yapımcıları bu oyunu sıfırdan biz tasarlayıp yazdık dedi (ister inan ister inanma :) ) o sebeple oyunun kodunda böyle bir özellik yok. Ayrıca Justice yine bir söyleşisinde oyunda +9 ve üstü item olmayacak dedi (gerçi olmayacak dedikleri çok şeyi sonradan yaptılar)

o istenilen itemlere bir avuç insan ulaşbileceği için diğer kitle o insanlara asla dokunamayacaklar, şu an bile para ile dizilen hesaplara dokunamıyorsun.

drop ve upgrade oranları berbat olmasının yanı sıra row un süresinin bu kadar uzun olması oyunu resmen patates yaptı, bende son 3 gündür sadece dungeon+gathering yapıyorum, insanları exp hırsı bürüdüğü ve içlerini dışa vurmalarına sebep olduğu için bırak dc yi sohbet ekranını bile kullanmıyorum zorunda olmadıkça.

cash alımını bıraktım üzerimdeki ekipmanların, premiumun süresi bitene kadar süre verdim kendime, bu şekilde devam ederse abbas yolcu.

Alkoer

Üye
Hocam 2004 te vardı oyunda +10. Kodunda nasıl yok anlamadım.

+9 iteme ulaşabilecek kişi sayısı %1 olmaz bence. Ben bu oranın oyundaki pk düzenini etkileyeceğini düşünmüyorum.

birol2003

Üye
Hocam 2004 te vardı oyunda +10. Kodunda nasıl yok anlamadım.

+9 iteme ulaşabilecek kişi sayısı %1 olmaz bence. Ben bu oranın oyundaki pk düzenini etkileyeceğini düşünmüyorum.
2004 teki oyunun kodu ile bu oyunun kodu birbirinden bağımsız +9 item o oyunda var eğer bu oyunada koyarlars kendi söylemlerini yalanlarlar.

Crushbane

Üye
Acilen +9 +10 ve takı upgrade gelmesi lazım başka ne vardı malum oyunda reb sistemi olmalı ve zırhlar parlamalı başka ne vardı malum oyunda ? Hmm işte ne varsa hepsi gelsin oyunun adı da malum oyun 2 olsun :ROFLMAO: Bide binek sistemi, auction house ve crafting, gatheringi kaldırın çünkü malum oyunda bunlar yok. Malum oyunda gördüğü herşeyi isteyen arkadaş ... olup malum oyuna git de biz de burada kafamızı dinleyelim. Yeni server mı ney açılıyormuş hadi abi sizi alalım biz o tarafa, yormayın bizi burada.

merakli5

Üye
hiiiiçbirşey gelmesin bence , biraz dropları artırsınlar, piyasa tam bir yamyam olmuş herkes 3-4 çarıyla acil item alınır diye itemi çekip 5 katına pazara bırakıyor, hiç drop yok, bugun mesela sabahtan traveller's set itemleri neck 180m civari iken şuan 130m civarinda, birde büyük bir saçmalık var ki, 15m olan küpe ve 17m olan traveller yüzük şuanda 30m 40m, noluyor ya ? takı upgrade geliyo diye duydu millet herşeyi stokladı, böyle oyun filan oynanmaz, yamyam ülkesi gibi oyun ne zevk alırsın ne bişiy, drop desen hak getire, illa para harcicaksın, gidip gb çekiceksin, pay2win zaten ama git gide daha kötü oluyor.

Jacques

Üye
hiiiiçbirşey gelmesin bence , biraz dropları artırsınlar, piyasa tam bir yamyam olmuş herkes 3-4 çarıyla acil item alınır diye itemi çekip 5 katına pazara bırakıyor, hiç drop yok, bugun mesela sabahtan traveller's set itemleri neck 180m civari iken şuan 130m civarinda, birde büyük bir saçmalık var ki, 15m olan küpe ve 17m olan traveller yüzük şuanda 30m 40m, noluyor ya ? takı upgrade geliyo diye duydu millet herşeyi stokladı, böyle oyun filan oynanmaz, yamyam ülkesi gibi oyun ne zevk alırsın ne bişiy, drop desen hak getire, illa para harcicaksın, gidip gb çekiceksin, pay2win zaten ama git gide daha kötü oluyor.
Sende yap reis senin elini mi tutuyorlar takı stoklayan adam riskini almış stoklamış yarın yama geldiğinde şuan oyunda olan takılar değilde yeni takılar upg. edilecek dense o stoklayan adamların hepsi pert olur adam riskini almış yatırım yapmış sende bende biliyoruz biz niye yapmıyoruz çünkü güvenmiyoruz swiftnes takılar 6 7m topla toplayabildiğin kadar ama yarın umduğun gibi gitmez patlarsa ne olacak?

HeaveN

Üye
+9 +10 bence çok erken henüz oyun daha takı bile gelmedi +1 +9 +10 gelmesi denge bozcaktır.

merakli5

Üye
Sende yap reis senin elini mi tutuyorlar takı stoklayan adam riskini almış stoklamış yarın yama geldiğinde şuan oyunda olan takılar değilde yeni takılar upg. edilecek dense o stoklayan adamların hepsi pert olur adam riskini almış yatırım yapmış sende bende biliyoruz biz niye yapmıyoruz çünkü güvenmiyoruz swiftnes takılar 6 7m topla toplayabildiğin kadar ama yarın umduğun gibi gitmez patlarsa ne olacak?
ya yapsın zaten adam istediğini canım benim ben onda değilim, benim sorunum bu ekonomi ve insanların yamyamlığı, drobun olmaması vs

priesttt

Üye
Herkesin itemi +8 herkes full + full tamam, hemen +9 +10 gelsin, yaw birader kimde +8 item var kaç kişide ? +9 geldiğinde kaç tane o itemden upgradeye atabileceksin ?

NOCHE

Üye
Bu insan oğlunun isteği hiç bir zaman bitmiyor malesef

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt