Acilen içeri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

şikayethattı

Üye
Merhabalar. Rise online sözde oyuncuları dinliyorsunuz bizlere değer veriyorsunuz değilmi hocam

Çantamda gözlerimin önünde kendiliğinden kayblolan brawlers takım için oyun içi destek talebi oluşturdum.

Digital adlı arkadaşa yönlendirildim İlk önce inceleme yapıldı sonrasında gün içinde takı gönderilecek denildi.

Fakat takımı almadım sonraki gün konusutugumda 72 saat denildi ( 72 saatte doldu arkadaş )

hala takı yok mesaj atıyorum cevapsız kalıyor BU nedir ?

@BEARFACT @Justice

Ekran Görüntüsü (165).png

şikayethattı

Üye
Burda yaşadıgım mağduriyetim ne olacak benim geçen süre ayrı üstüne üstlük verilipte tutulmayan sözler ayrı takısız gezmek ayrı @BEARFACT @Just1st oyundan sogudum su bir kaç günde resmen

Kenshin

Üye
Merhaba,

GIST turnuvaları dolayısıyla ekibin çoğu etkinlik alanında görevliydi. Bu sebeple mağduriyetinizin giderilmesi zaman almış olabilir. Yarın tekrardan Digital’e hatırlatırsanız ilgilenecektir.

JaxSui

J
4. Yeni bir konu oluştururken, konu başlığı, konu bütünlüğünü özetleyen bir ifade olması gerekmektedir. "Acil", "Yardım", "Hata", vb. gibi başlığa sahip konular, forum düzenini korumak amacıyla düzenlenebilir/silinebilir.

Ries

Yönetici
Game Master
Yaşanan bug sonrası eşya kaybolma sorunu giderilmiştir. Etkinlikteki yoğunluktan dolayı yaşanan gecikmeler için üzgünüz. Eşyanın ilgili oyuncuya iadesi sağlanmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt