Öneri Açılışta Herkes Destek Olsun

Phoeniacxar

Üye
Değerli dostlarım öncelikle herkese hayırlı Ramazanlar. Benim aklıma şöyle bir fikir geldi. Rise Online çalışanları hepimizin bildiği gibi pandemi dönemi ve kur olayları yüzünden zor zamanlar geçirdi. Biz de oyuncular olarak onlara destekte bulunabilmek için oyun açılışında ilk gün veya ikinci gün farketmez herkesin oyun içi mağazadan birşeyler almasını rica ediyorum. Gerek 5TL gerek 10TL gerekse Premium farketmez. Sonuçta yapılacak her destek bize oyun zevki olarak dönecek. Kimse kazanamadığı para kadar harcamasın, mesela 25 tl sigara mi alacan oyuna ver, baktın oyunu sevdin sarıyor iyi ki vermişim dersin. Olmadı mi giden bir paket sigara olsun.
Teşekkürler iyi günler.
15 Nisan'da görüşmek dileğiyle.

X A

Üye
Ben premiumsuz oyuna girecek insanların olduğunu düşünmüyorum. Rise online fiyatları gerçekten çok uygun tuttu. Umarım bu fiyat politikalarından vazgeçmezler.

IBoRiS

Üye
Hic bir oyunda kozmetik ürünlere para harcamadım ama yerli oyunumuz icin elimden geldiğince fazlasiyla destek olucam.

Dilefruz

Üye
Değerli dostlarım öncelikle herkese hayırlı Ramazanlar. Benim aklıma şöyle bir fikir geldi. Rise Online çalışanları hepimizin bildiği gibi pandemi dönemi ve kur olayları yüzünden zor zamanlar geçirdi. Biz de oyuncular olarak onlara destekte bulunabilmek için oyun açılışında ilk gün veya ikinci gün farketmez herkesin oyun içi mağazadan birşeyler almasını rica ediyorum. Gerek 5TL gerek 10TL gerekse Premium farketmez. Sonuçta yapılacak her destek bize oyun zevki olarak dönecek. Kimse kazanamadığı para kadar harcamasın, mesela 25 tl sigara mi alacan oyuna ver, baktın oyunu sevdin sarıyor iyi ki vermişim dersin. Olmadı mi giden bir paket sigara olsun.
Teşekkürler iyi günler.
15 Nisan'da görüşmek dileğiyle.
Merhaba,
MMORPG oyunu oynayıp premium, kostüm vb ögeleri almayan oyuncu tanımıyorum. Emin ol herkes elini cebine atacak rekabet güzel olacak.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt