Afk Pazar Açılsın...

emrdrc

Üye
Lütfen artık sesimize kulak veriniz...
Oyunda item satabilmek için günlerce bilgisayarı açık tutmak zorunda kalıyoruz... Zaten oyun deli gibi zorluyor bilgisayarı ki bence bu da çok saçma, sanırım bize mining yaptırıyorsunuz ayak altından... En azından afk pazar açın, itemleri oraya koyalım, rahatca yatalım artık...
Neden hep en zor yolu seçerek oyunu vasatlaştırıyorsunuz anlayamıyorum...!!!
Sesimizi Duyun GM'leeerrrrrr....

JaxSui

J
AFK pazar Alfa 2 'de vardı. Gelir mi bilmem ama gelmesini ben de isterim. Ya da direkt AH üzerinden BDO daki gibi satılacak ürünler listelenebilir.

MaRaKeSH

Üye
Normal pazar gibi olacaksa hiç olmasın daha iyi. Ah da listeleme şekli ile pazar çok daha akla yatkın hem sunucularıda yormamış olur

JaxSui

J
Normal pazar gibi olacaksa hiç olmasın daha iyi. Ah da listeleme şekli ile pazar çok daha akla yatkın hem sunucularıda yormamış olur
Kesinlikle olması gereken. Ancak AH sistemini sadece premiumlu oyuncular kullanabildiği için premiumsuz kullanıcılar için de offline pazar eklenmelidir. (Tax diğerine göre daha fazla olabilir)

MaRaKeSH

Üye
Kesinlikle olması gereken. Ancak AH sistemini sadece premiumlu oyuncular kullanabildiği için premiumsuz kullanıcılar için de offline pazar eklenmelidir. (Tax diğerine göre daha fazla olabilir)

kankacım bu sistem bence premiumlu olmaya devam etmeli. Oyunun ayakta kalması gerek sonuçta kazansınlar hizmet versinler, kazanmazlarsa eziyet ederler. daha olmasını istiyorsak bizde fedakarlıkta bulunmalıyız. benim nazarımdda 90 tl lik premiumu almayan adam pazarını yapıp gb satan adamdır yanlış anlama. oyunun nimetlerinden yararlanıcaksan bir bedeli olsun kalite artsın

JaxSui

J
kankacım bu sistem bence premiumlu olmaya devam etmeli. Oyunun ayakta kalması gerek sonuçta kazansınlar hizmet versinler, kazanmazlarsa eziyet ederler. daha olmasını istiyorsak bizde fedakarlıkta bulunmalıyız. benim nazarımdda 90 tl lik premiumu almayan adam pazarını yapıp gb satan adamdır yanlış anlama. oyunun nimetlerinden yararlanıcaksan bir bedeli olsun kalite artsın
Yukarıda belirttiğim durum şuydu. İlk söylenen Afk pazar olacak ve 24 saat sonra bozulacak. Afk pazarın kesintisi daha fazla olacak. Bunun yanında AH sistemi tabi ki devam edecek.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt