Ağaç diplerinde yaratık öldürmeyin (kutu açılmıyor)

Anthelior

Üye
Selamlar herkese. Bu soruna Darkness Cavern'da denk geldim ancak loot sistemi her yerde aynı olduğu için başka haritalarda da bu sorunu yaşayabilirsiniz.

Olay şu; Darkness Cavern'da ağaç dibinde yaratık öldürünce kutu yaratığın cesedinden uzağa fırlıyor, kutu uzakta kaldığı için de kutu arkaplanda sanki yaratık dibinde spawn olmuş gibi sayılıyor ama fiziksel olarak uzakta olduğundan kutu açılmıyor, açılsa da tıklayınca uzak mesafe hatası veriyor.

Durumu hata raporu olarak bildirdim ancak malum sorunların çözülme süreci genelde kısa sürmüyor; yakın zamanda çözülmesi pek olası değil diye düşünüyorum.

O yüzden yaratıkları ağaç dibinde öldürmemeye dikkat edin, kutular boşa gidiyor.

Altta kırmızı çember içine aldığım yaratığın kutusu sarı çemberde gördüğünüz kutu, oraya kadar fırladı ve açılmıyor mesela.

loot.jpg

RickSancheZz

Üye
bende raporladım aynı sorunu, hızlı çözüm olarak cesede tıklayıncada kutu açılması eklenebilir,

N3v3N

Üye
Bazen 10 metre arkama fırlıyor kutu. Bazen ağacın yaprağında kalıyor. Bugün de duvarin üzerinde kaldı kutu :D

Lawizha Winchetzui

Üye
Evet, uzaklara fırlayan kutunun açılmadığı oldu birkaç kez bende de, "kesin bir şey çıkmamıştır" deyip önemsememiştim. Yine de bu hata can sıkabiliyor. Çözümlenmesini bekliyoruz bakalım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt