Protean 4 hemen gelin hocamhemen geliyorum konum at![]()
tabi tabi kendine özgü bir yapıDoğası bile farklı oyunun beee, sevdim![]()
Ağaçta yetişen asparagusları çok seviyorum ben özellikle Alt+F4 hissiyatını yaşatıyor canlı canlı.
ama zaten mısırın ağaç gövdesinde yetişeni iyidir hocamBende ağacın gövdesinin içinde mısır gördüm geçen gün. Erişilemiyor tabi![]()
Bunların da ticket atılıp düzeldiğini bilmiyordum. Teşekkürler bilgilendirme için bundan sonra hepsini göndereceğimMerhaba
Bu tarz hataları oyun içerisinde ticket sistemi üzerinden görsel olarak haritanın konumu gözükecek şekilde raporlarsanız sorun en kısa sürede düzeltilecektir.
Oyun çıktığı günden beri Dorion çıkışında bulunan toplu harvesting alanındaki köprünün sağ tarafı neredeyse tamamen buglu olarak oyunun ilk çıktığı günden beri duruyor. Açıkçası Ticket'lar dikkate alınıyor olsaydı en azından bu durum için (Küfür ve hakaret mute sisteminde çok başarılı bir ticket sistemi olduğunu kabul ediyorum) şimdi çoktan düzeltilmiş olması gerekirdi diye düşünüyorum. Neredeyse 1 ay olacak oyun çıkalı, sanırım bu konu için pek ticketlar dikkate alınmıyor gibi ya da belki de ileride bir tarih belirleyip o günde bu gibi minik hataların topluca düzeltilmesi durumu da olabilir. Fakat bu da "en kısa sürede" terimini pek doğrulayamıyor. İlgilenmeniz gereken pek çok problem pek çok hata pek çok content eksikliği var ancak nedendir bilmiyorum 7/24 oynuyorum ve çıkmak da istemiyorum o nedenle bu eksileri göz önüne koymaya gerek duymuyorum. Demek ki bir şey başarılmış ve ben bu başarılmış olan şeyi beğeniyorum ve burada vakit geçirebiliyorum. Tabii eksiklikler zamanla düzelecektir ancak kısa bir süre gibi görünmüyor benim için çok büyük bir önem arz etmese de. Ben oyuna girebileyim, charım herhangi bir bug a kurban gitmesin geçenlerde olduğu gibi kastığım meslek xp'si kaybolmasın yeterli bana.Merhaba
Bu tarz hataları oyun içerisinde ticket sistemi üzerinden görsel olarak haritanın konumu gözükecek şekilde raporlarsanız sorun en kısa sürede düzeltilecektir.
Dorion bölgesinde oluşan hata ne kadar sürede çözülür maalesef bilemiyorum lakin Craft sistemi detaylı olarak yenileneceği ve düzenleneceği için çok fazla müdehale edilmiyor olabilir. Aslında sadece dorion bölgesi değilde tüm haritalarda bu sorun yaşanıyor. Bu sorunu komple çözmek, bütün hepsinin düzenlenmesi belkide uzun sürüyor olabilir. Elbette craft harici oyun içerisinde düzeltilmesi gereken çok daha kritik sorunlarda bulunuyor. Ekip bu sorunlara yoğunluk verebiliyor fakat oyuncuyu rahatsız eden ve tad kaçıran her hata düzeltilmek zorundadır. Ben extra olarak dorion toplama alanı için bir geri bildirimde bulunacağım. Geri bildirimleriniz adınada ayrıca teşekkür ederim.Oyun çıktığı günden beri Dorion çıkışında bulunan toplu harvesting alanındaki köprünün sağ tarafı neredeyse tamamen buglu olarak oyunun ilk çıktığı günden beri duruyor. Açıkçası Ticket'lar dikkate alınıyor olsaydı en azından bu durum için (Küfür ve hakaret mute sisteminde çok başarılı bir ticket sistemi olduğunu kabul ediyorum) şimdi çoktan düzeltilmiş olması gerekirdi diye düşünüyorum. Neredeyse 1 ay olacak oyun çıkalı, sanırım bu konu için pek ticketlar dikkate alınmıyor gibi ya da belki de ileride bir tarih belirleyip o günde bu gibi minik hataların topluca düzeltilmesi durumu da olabilir. Fakat bu da "en kısa sürede" terimini pek doğrulayamıyor. İlgilenmeniz gereken pek çok problem pek çok hata pek çok content eksikliği var ancak nedendir bilmiyorum 7/24 oynuyorum ve çıkmak da istemiyorum o nedenle bu eksileri göz önüne koymaya gerek duymuyorum. Demek ki bir şey başarılmış ve ben bu başarılmış olan şeyi beğeniyorum ve burada vakit geçirebiliyorum. Tabii eksiklikler zamanla düzelecektir ancak kısa bir süre gibi görünmüyor benim için çok büyük bir önem arz etmese de. Ben oyuna girebileyim, charım herhangi bir bug a kurban gitmesin geçenlerde olduğu gibi kastığım meslek xp'si kaybolmasın yeterli bana.