pazarcılar el koydular galiba öyle görünüyor hangi akıl ve mantıkla 50m limit koyarlar akıl sır erdirilemiyor ayrıca zaten açıklamalarıda yok neden 50m olduğuna dair.2023 yılına girdik, "eskiyle yeniyi birleştiren oyun" diye de Rise Online'a başladık. Ama eskinin daha kötü, yeninin daha da kötü olması dışında bir şey yok ortada. AH yeni MMORPGlerin vazgeçilmezi ve diğer oyunlarda gerçek bir AH gibi çalışıyor. Açık arttırma, hemen al fiyatı, detaylı arama... Burada ise sadece item adını yazıp aratma var ve bu bile fazla geldi. Hiçbir oyunda 50m sınırı diye bir şey yok ve olamaz da zaten. Özellikle solo oyuncular AH ve benzeri pazar alanlarından gelir elde edip oyuna devam ediyor. Ama ben 30 gün premium alıp 10 gün farm yapacaksam 10 gün de farmladıklarımı satmak için pazarda bekleyeceksem hiç premium almam hatta oyunu oynamam. Malum oyunun dibi görme, ıssız kalmasının en önemli nedeninin "PAZARCILAR" olduğunu herkes biliyor zaten. Eğer Rise Online'ı da hilecilerden çok oyuna zarar veren "PAZARCILAR" yönetiyorsa ya da akıl veriyorsa söyleyin de
Neden 50 dimi yani sizi 50de durduran şey ne, neden 48,450 değil veya neden 63 buçuk değil neden 50 neye göre kime göre? Neyse şimdi dvde asaslara 500 bp kaybederek saatte 1 düşürdüğümüz golden snakeleri pazarcılara 1 m' den satarız.pazarcılar el koydular galiba öyle görünüyor hangi akıl ve mantıkla 50m limit koyarlar akıl sır erdirilemiyor ayrıca zaten açıklamalarıda yok neden 50m olduğuna dair.
Acaba yeni zindan getiriyoruz dedikleri oyunun bu hali komple zindan mı ?Malum oyunun aylık masrafı binlerce lirayı geçmişken, Rise Online'a kayan kitleyi ve yeni bir soluk arayan oyuncu kitlesini elinde tutma imkanı varken kendi kafasına bu denli sıkan bir yönetim hiçbir oyunda yoktur... Şurada çok ufak değişiklikler ile müthiş bir seviyeye gelecek oyunu, "oyunculara daha nasıl zindan edebiliriz?" diye düşünerek yüksek çaba ve özveri ile mahvetme yolunda ilerliyorlar. Rise Online ilk açıldığında, "bu oyun bir bebek ve biz bu oyunu zamanla büyüteceğiz" diyenlere sesleniyorum; bu gidişle bu bebeği siz kendi ellerinizle öldüreceksiniz. Hatalarınızdan vazgeçip oyundaki para babalarını değil, bu oyuna vakit ve emek harcayan oyuncularınızı dinlemeye başlayın. Aksi taktirde bu oyunun bir geleceği olacağını düşünmüyorum. Saygılar.
Abi dünyamız zaten zindan oldu bir de oyunumuz zindan olmasınAcaba yeni zindan getiriyoruz dedikleri oyunun bu hali komple zindan mı ?![]()