TommyVercetti
Üye
Herkese merhaba,
Alfa 2'den Beta sürecine geçişe kadar oyunun kapanmayacağı hakkında bir bilgi vardı discordda, fakat alfa sürecinde erişilmiş olan seviye ve elde edilmiş olan eşyaların bir roll-back sonucunda silinmesi sonrasında beta sürecine geçilecekse bu çoğu oyuncuyu üzer diye tahmin ediyorum. Önerim; Alfa 2 başlangıcından Beta'nın bitişine kadar aynı karakterler ile oynanabilsin, herhangi bir roll-back yapılmasın.
Farklı düşünen oyuncular olacaktır, saygım sonsuz. Ben sadece kendi oyun deneyimim ile ilgili bazı şeyler özetlemek istiyorum:
Alfa 2'den Beta sürecine geçişe kadar oyunun kapanmayacağı hakkında bir bilgi vardı discordda, fakat alfa sürecinde erişilmiş olan seviye ve elde edilmiş olan eşyaların bir roll-back sonucunda silinmesi sonrasında beta sürecine geçilecekse bu çoğu oyuncuyu üzer diye tahmin ediyorum. Önerim; Alfa 2 başlangıcından Beta'nın bitişine kadar aynı karakterler ile oynanabilsin, herhangi bir roll-back yapılmasın.
Farklı düşünen oyuncular olacaktır, saygım sonsuz. Ben sadece kendi oyun deneyimim ile ilgili bazı şeyler özetlemek istiyorum:
- Bu oyunu bir ekiple değil, tek başıma oynuyorum. Bu da diğer arkadaşlar gibi sabit bir parti ile ortalama bir slot bulup gece gündüz exp için grind yapmamı daha zor hale getiriyor.
- Warrior ve priest arkadaşlar forumdaki diğer konularda da bahsedildiği üzere makro ile kendilerini hiç yormadan exp kasmaya devam ediyorlar, fakat diğer classlar bunu yapamadığı için ister istemez heves kaçmaya başlıyor.
- Alfa süreci boyunca pve kadar pvp alanlarını, skilleri, comboları vb. denemeyi istiyorum. Fakat bunu yapabilmek için herhangi bir exp slotunda saatlerce makrolu botların dc yemesini beklemek pek hoş olmuyor. Ayrıca assassin classı ile sabit bir hasar vuramadığımız için mob kesmek diğer classlara göre daha zor, bu hem parti bulmamızı hem de görev yapmamızı git gide daha zor hale getiriyor.
- Açıkçası 1 ay kadar sonra silineceğini bildiğim bir karakter için saatlerce ekran başında aynı mobları kesmeyi mantıklı bulmuyorum. En azından roll back gelmesin ve böylelikle verdiğimiz emek en azından birkaç aylık pvp deneyimiyle karşılık bulabilsin.
- Bu bir mmorpg oyunu, farkındayım. Tabii ki daha fazla emek veren, daha iyi organize olan ekipler diğerlerinin önüne geçmeli, buna itiraz etmek mantığa aykırı olur. Ama bir oyunu test edebilmek, dünyasını, hikayesini, mekaniklerini, itemlerini, rune-enchant-upgrade fonksiyonlarını öğrenebilmek için günler boyunca exp slotlarında geçirebilecek vakit her oyuncuda olmayabilir. Şahsen; işten eve geldiğimde bir hevesle oyuna giriyorum, görevlerle veya xp slotlarıyla cebelleşiyorum ama bir noktadan sonra bayıyor arkadaşlar. 48 tane mob kes, 8 tane materyal getir, karşılığında 2m xp al. Kusacağım artık...