Evet alfa süreci artık bitmiştir bunun bellice kaynakları etkinlik olmaması, sonrasında alfa açıldı ilk günler kalabalıktı millet kastı.. sonra herkes 70 lvl olmaya başlayınca görevler yapılmamaya başladı çünkü tek başına görev yapamıyorsun. örnek vereyim 15 yaşında oyun oynamaya yeni başlıyorum rise online diye bir oyun duydum oynamaya başladım görev yapmak zor görev yapamıyorsam level alamıyorsam oyunu oynamam sıkılırım. single player oyuncularıda çekmek lazım. 70 lvl im şuanda hagard da en dandik harpi görevini tek yapamıyorum.Ayri faktör de kaybolan itemlerin geri verilmemesi, diceksinizki zaten silincek neden bunu diyorsun. şöyle söyleyim item çıkarmak oyunda çok zor o kadar uğraşıyosun item yapıyosun pazara koyuyosun item gidiyor ve geri verilmiyor şimdi ben niye kasayım zaten gidicek niye pazar kurayım zaten gidicek bi amaç kalmıyor. yıl olmuş 2021 saatlerce exp kas hangi oyunda kaldı herkes çalışan insan zaten zamanımız olsa moderatör filan oluruz. zamanımız yok akşam eve geliyosun ailenlemi vakit geçircen yoksa 4-5 saat oyun mu oynucan. akşam eve gelince insan 1-2 saat pk atmak istiyor. lvl kasmak daha basit olmalı bence. yada başka bi sistem getirilmeli. yok skill sıfırlıcan 30m para ver yok silah yandı pk atarken town git repair yap.. yok artı basarken sen yap +7 silah - +8 yapmaya çalışırken yansın bari yanmadan önceki halini verin. yaa resmen kumar yani + basma olayı kumardan başka bişey değil.. sc olayıda olmasın bence olcaksana coinle alınsın npc den. pri buff veriyo karşı ırkın townuna gidesene kadar bitiyo harita büyük sc lazım ve ucuz coin yöntemiyle. en sevdiğim yönü binek ve offline merchant olması özeliikle pazar sistemi. offline pazarın hatalarını düzentsinler çok büyük yol kat ederler.. insanın zamanı kendine kalıyor, pazar yaparkende kasıyor. üstüne pc yi açmak zorunda da değilsin hem enerji tasarrufu hem zaman pc yanıcak kıvama geliyor bazen
oyunun mekaniği çok güzel görseller muhteşem.. inşallah beta sı daha iyi olur ve pk sistemi olur inşallah betada..siizn fikirleriniz nelerdir bende iyi oyun geliştirilirse dünya çağında da oynanabilir bir oyun.