All of team A players Escaped

Balerion

Üye
Arkadaşlar party dungeonda bu uyarıyı verip attı dungeondan. Bu nedir? Yeni güncellemede gelen bir şey mi? Bunun olma sebebi nedir?

Ekli dosyalar

• All of team A players Escaped.png
    All of team A players Escaped.png
    3.9 MB · Görüntüleme: 85

DeadLegion

Üye
Sizden baska partinizdeki diger oyuncular ya afk kalmistir ya da onlarin baglantisi kopmustur. Bu yuzden siz de grup dungeonu mantiken tek basiniza yapamayacaginiz icin dungeondan atilmissinizdir.

Balerion

Üye
Verilen uyarıdan bu anlaşiliyor ama boyle bir durum yoktu, gorsele bakarsanız oyuncularin aktif olarak oynadıgini gorebilirsiniz

Anthelior

Üye
CFW'ye bi özellik gelmiş bu güncellemede, karşı tarafta kimse kalmadığında atıyormuş. Muhtemelen yanlış kodlamadan kaynaklı olarak o özellik dungeonla eşleştirmesiyle çakıştı :ROFLMAO:

Ekran görüntüsündeki uyarıyı okuyunca aklıma ilk gelen bu oldu.

Balerion

Üye
CFW'ye bi özellik gelmiş bu güncellemede, karşı tarafta kimse kalmadığında atıyormuş. Muhtemelen yanlış kodlamadan kaynaklı olarak o özellik dungeonla eşleştirmesiyle çakıştı :ROFLMAO:

güncelleme notlarını okumuştum ben de böyle duşündum

:NaturoN:

Üye

muhtemelen böyle oldu aynen :D yetersiz testin sonucu

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt