Alpha 2,0 ne zaman baslar

sadevatandas

Üye
Alpha 2.0 sizce ne zaman baslar?

32x sefaf sembol.png

Son düzenleme:

Muti

Üye
kapandığı günden 1 hafta sonra başlar gibi geliyor bana. Daha esnek bi tahmin yapmam gerekirse kapandığı günden itibaren 1-2 hafta derim

CarLions

Üye
15 gün net sürer gibi. O kadar geri bildirimler var onları düzeltmek için.

HERO

Üye
En az 2 hafta hatta 6 hafta olur. Zaman biraksinlar buglar v.s. coğunu düzeltsinler hic acelesi yok

huseyin35

Üye
3bin geri bildirim var dediler. 300 tanesinin özgün olduğunu düşünürsek bence minimum 2 ay

sherlockholmes

Üye
Adamları biraz rahat bırakalım hızlıca hazırlıkları ve eksiklikleri tamamlayıp sorunlara odaklansınlar.
Yeterince bildirim aldılar. Daha fazla önceliklendirme sorunu yaşamamaları için bence alpha 1'i kapatarak doğru yapmış oldular.
Fakat bu Alpha 2'ye geçiş sürecinde topluluk boş bırakılmamalı.
Canlı Yayınlar + Discord üzerinden beslenmeli diye düşünüyorum.

Nart

Üye
Bildirilen bugların ne zaman düzeltileceği ile doğru orantılı bi durum.

Belki 1 ay belki 3 ay.

Umarım çok beklemeyiz. Alıştık çünkü :)

bigHead

Üye
major bugları çözeceklerdir bu yüzden minimum 1 ay ile 2 ay arasında bir süre sürecektir.

huseyin35

Üye
Alfa 2 nin amaci bugsuz oyun degil ki .
Bu oyun open beta bile olsa gene bug bildirimi yapilacak.
Alfa 2 , etkinliklerin test edilecegi bir surec olacak , bunu daha once soylemislerdi.
Bana derseniz Etkinlikler ayri buglar getirecek 1. Alfa da bildirilenler cozulmeden 2. alfa baslamaz ozaman bu oyunun en gec 3. Ceyrekte acilmasi imkansiz olur derim, acarlar ama saf pvp ve pve olur, oda cok oyuncuyu kaybettirir.

Bildirilem buglar zaten listelenmistir onemine gore oncelik siralamasi yapilmistir.
Minor bugu gibi oynanisi etkileyen ana unsurlar cozulur, etkinlikler entegre edilmediyse edilir ve alfa 2 acilir.

Araya yilbasi girmese En gec 15 Ocak derdim ama bana gore maksimum Ocagin 3 haftasi baslamak gerekiyor.
Cunku oynanisa etki eden optimizasyon harici ciddi bir sorun yok .
Etkinlik sayisina gore Alfa 2 cok daha sancili gececektir.
Alfa 2 ve Kapali beta arasinda ise daha fazla zaman olacak cunku cb de pve test edilecektir.
Etkinlik olacağını kim nerden söyledi

TheHandOfGod

Üye
Bence 100 150 kişi için öyle kısa sürede açılmaz. belki lite versiyon ile açacaklar bir çok kişi pc yeterli olmadığı için oynayamadı. ama ben merak ettim alfa açıldı kapandı hiç bir açıklama olmadı. işte ne bileyim user çok fazlaydı user çok azdı hayal kırıklığı oldu alfa olumlu geçti olumsuz geçti gibisinden. üstelik ilk iki üç gün içerisindeki açıklamada alpa 7/24 açık tutmayı planlıyoruz diye açıklama yaptılar ama aniden kapatıyoruz deyip kapattılar.

kadirgulen17

Üye
ilk alfa videolarını izledim. tatmin edici gelmedi bana açılsa da olur açılmasa da. çok beklendiği gibi değil sanırım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt