Alpha açılış tarihi hala neden verilmedi ?

Pitou

Üye
Yönetimin gerçekten eleştirilmesi gerekiyor. Oyun şu tarihte açılacak diye kesin bir tarih verilmedi tamam bunu biliyoruz ama 2 hafta içince açılabilir dedi Burhan bey oyunculara ihtimal bile sunmayın ihtimalin bile peşinden sürüklenebiliyoruz.Bir şey kesin olmadığı sürece belli değil tarih bilmiyoruz gibi bir şeyler deyin tahmini şu zaman açılacak demeyin.O bile bizi beklentiye sokuyor dk başı siteye - dc ye - foruma bakmaktan bıktım . Oyun merakı beni yedi bitirdi :( he bu arada oyun ne zaman açılcak :D

X A

Üye
Geç olsun güç olmasın taraftarıyım. Ben askerdeyken bile bu oyunu bekliyordum sivile geldim şimdi gene sabrediyorum. İnşallah bekledikleri gibi bir açılış olur.

Sis

Üye
Sokağa çıkma yasaklarıyla birlikte ben de artık gerçekten daha da sabırsızlanmaya başladım. Ama yine bu sebepten ötürü de yakın bir zamanda açılacağını ummaktayım.

CHRAU

Üye
şuan için kesin bir tarih yok anladığım kadarıyla onlarda tekrar tarih verip uzamasından tedirginler o yüzden %100 açabilcekleri zaman tarih vericekler buda 2-3 gün öncesi olucaktır

Muti

Üye
Bu eleştiriyi yaptığımda genelde tepki alıyorum, sanki ben oyunu herkes kadar sevmiyor veya beklemiyormuşum gibi. Önce dendi ki alfa, alfa öngösterimden sonra olacak, okey, ilk alfa tarihi pandemiden dolayı 30 ağustosa ertelendi okey, öngösterimden sonra eylül geçti ekim geçti, kasım geçti, hala alfa ortada yok, e hani alfa öngösterimden sonra olcaktı? 20 kasım verildi, 18 kasımda ertelendi, 20 kasımdan itibaren 2 haftaya olabilir dendi, e o zaman 20 kasımı niye verdiniz? O zaman da epic yüzünden, e böyle bir ihtimal vardıysa neden anti cheat daha önceden halledilmedi? Burhan bey arada diyor oyuncu ne kadar kızsa da küsse de oyun çıktığında girer oynar, doğru diyor da bunu bilerek ertele ertele olmaz yani, alfanın çok mükemmel olması gerekmiyor, okey anti cheat olsun ama bu anti cheati alfa öngösterimden sonra 3 ayda halledemedik mi? Genelde top epic'e falan atılıyor, diğer oyunlar da erteledi şeklinde konuşuluyor, diğer erteleyen oyunlar resmi sürümlerini veya beta'larını erteliyorlar, siz alfa erteliyorsunuz, çok fark var. Çuvaldızı biraz kendimize de batırmamız lazım. Çok çalıştığınızdan gram şüphem yok, sadece oyuncular yanlış yönlendiriliyor, 20 kasım tarihini vermek hataydı, ama 20 kasım ertelenirken 1-2 hafta içinde olabilir demek de hataydı. Ve ben şu an 2021'e kadar alfa'yı görebilecek miyiz emin olamıyorum, sitede late 2020 yazıyor ama şu an o da boşa çıkacakmış gibi bir his var içimde. Bence artık yapabileceğiniz en iyi hareket oyuncular açısından yeni bir tarih vermemek olur. İyi çalışmalar, sizi seviyoruz.

BARZOOO

Üye
Bence konu basit degil yetkililer içinde bizler içinde bekliyoruz . Basit bir işlem değil arkadaşlar işin arka yüzünde onlarca kişi çalışıp emek sarf ediyor. Biz bekledikce daha kararlı bir oyunla karşılacağız.

Pitou

Üye
Bence konu basit degil yetkililer içinde bizler içinde bekliyoruz . Basit bir işlem değil arkadaşlar işin arka yüzünde onlarca kişi çalışıp emek sarf ediyor. Biz bekledikce daha kararlı bir oyunla karşılacağız.
Tamamda şu tarihte açılabilir bu tarihde olabilir muhtemel tarih su gibi ibareler kullanmaları bile bizi sürükleyebiliyor.Bilmiyoruz kesin değil tarih yok desin net şekilde 2 hafta içinde olabilir diyolar:S

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt