İstek Alpha haftasonu açık kalsın

Nart

Üye
Konuyu biraz geç açtık sanirim arkadaşlar :) Neyse canları sagolsun. Köstek değil destek olacağız.

Justice

Yönetici
Game Designer
Ben de yönetimle biraz daha uzatılması yönünde görüştüm ancak çalışmalara hızla devam etmemiz ve vaktimizi çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor.

Biraz daha erken hareket edip daha kalabalık olsaydınız bir sonuç alabilirdiniz, evet :)

User

Üye
Biraz daha erken hareket edip daha kalabalık olsaydınız bir sonuç alabilirdiniz, evet :)

Çok haklı, kapanış duyurusu gelene kadar 10 protean vs 10 lunaskar şeklindeydi death valley, ne zaman "oyun kapanacak" haberi duyuldu, sayı 300'e çıktı :)
İnsan elindekinin kıymetini bilmeli, kaybedince değerli oluyor :)

lMrYusuFl

Üye
Zamanım olmadığı için fazla oynama fırsatı bulamamıştım.. Keşke açık kalsaydı oynamak isterdim daha fazla..

Nart

Üye
Ben de yönetimle biraz daha uzatılması yönünde görüştüm ancak çalışmalara hızla devam etmemiz ve vaktimizi çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor.

Burhan bey alpha 1 değerlendirme toplantısı olsa sizinle güzel olurdu diye düşünüyorum. Hem alpha 2 hakkında da konuşurduk. Çoğu kişide yeni sorular ve sorunlar olduğunu farkediyorum bir süredir.

Siz değerlendirmesini yaparsınız kolay gelsin :) @Justice

Justice

Yönetici
Game Designer
Burhan bey alpha 1 değerlendirme toplantısı olsa sizinle güzel olurdu diye düşünüyorum. Hem alpha 2 hakkında da konuşurduk. Çoğu kişide yeni sorular ve sorunlar olduğunu farkediyorum bir süredir.

Siz değerlendirmesini yaparsınız kolay gelsin :) @Justice
Fırsat bulursam yapabiliriz tabii, özellikle bu önümüzdeki tatil günlerinde olabilir ama söz vermeyeyim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt