PhenomenonTv
Üye

solo şekilde chill farmlanabilecek bir slot iyi seyirler.
her attığım video için böyle deniyor ama her gittiğimde boş slot bulabiliyorumTamam 2 saat sonra full dolar o slotlar![]()
Annemde senin gibi ne zaman birşeyi bulamadığımı söylesem hemen buluveriyorher attığım video için böyle deniyor ama her gittiğimde boş slot bulabiliyorum![]()
yeni bir mmorpg hep birlikte öğreniyoruz. öğrendiğimi paylaşıyorum. teşekkürler aslında slotun ahım şahım drobu yok ama oyalanmalık iş görür gibidostum seni tebrik ederim. böyle slotlar keşfetmeniz güzel milleti bütün farm slotlarına yayıyorsunuz hiç olmassa tek slotta birleşmiyoruz
hahah değişik bir örnek oldu demek ki görmek ile bakmak farklı kavramlarAnnemde senin gibi ne zaman birşeyi bulamadığımı söylesem hemen buluveriyor![]()
evet dostum malesef charı kasmakla uğraştım death valley hagard falan derken anca yolumuz düştügeç keşfetmişsiniz spike 7lerin piyasası bitti gibi
teşekkürlereline sağlık bro
beğenmene sevindim teşekkürlerEline sağlık güzel video olmuş
teşekkür ederim kankam ben öyle düşünmüyorum çünkü mob 30 level mobu değil yani çok level farkı yok. oyun yeni olduğu için herkes farma saldırıyor diğer farm yapanlardan farkın olması lazım. önceliğini expe vermeni öneririm.eline sağlık çok güzel video.fakat ben +60 adama kutu vermemesi taraftarıyım.60 lwl altı adama farmlayacak yer kalmıyor.ne zaman slota gitsem +60 lwl bp veya okcu var.
teşekkürlergüzel paylaşım eline sağlık
evet level ile falan uğraşmaktan buralara pek inemedim. teşekkürlereline sağlık ama biraz geç kalınmış bir slot![]()
manticore, sq falanda deneyebilirsinevet level ile falan uğraşmaktan buralara pek inemedim. teşekkürler