Amaç Ne Hedef Ne Sonuç Ne Olacak

HAB

Üye
Oyun daha açılmadan herkes amacını belli etmişti zaten amaçları para kazanmak olan taraf oto atak olmamalı dedi amaç eğlenmek olan pc basında fazla zaman geciremeyenler ise olmalı dedi oyun hata yaparak oto atağı koymadı başlangıçta bir çok player zaman yüzünden bırakmak zorunda kaldı neyseki oyun hatasını düzeltti ve oto atağı getirdi bu zaman içerisinde oto atak olmamalı diyen para kazanmak amaçlı şahıslarında oyunu bırakıp başka oyunlara gittiğini ( Bazı yeni açılan serverlere) tecrübe etti en azından ben öyle düşünüyorum ayrıca oto olmayan kanalların boşluğunada dikkat etmişsinizdir ne demek istediğimi anladınız ancak hata yapma lüksü olmadığını bir türlü anlamıyorsunuz geneli diyor row çok pahalı çar kasamıyoruz kimi diyor çar kasmayı bırakıyorum yetişemiyorum güya ucuz olacaktı nesi ucuz row mu hesaplayın daha önce oynadıgınız oyunlar ile kıyaslayın hesaplımı sözünüzü tutun bence her gün kaybediyorsunuz modaratörler ufacık hoşlarına gitmeyen yazıyı siliyorsunuz yada banlıyorsunuz neyin egosu anlamadım bırakın herkes düşüncesini yazsın ..... Korkarım bu gidişle sonuç hüsran olacak .... Dropları düşürerek GB nin pahalı olmasına itemlerin pahalanmasına neden oluyorsunuz .... Kendi adıma 75 warrior kastım dedim birde priest kasayım kasmayı 70 levelde bıraktım 75 level çarı olanlar ne yapıyor her gün oyuna 1 saat zindan girip geri çıkıyorlar .... hepsi bu ...

1-Death Walley için acilen bir hedef belirlenmeli
2-Droplar çok düşürülmüş
3-Uniq itemler çok erken oyuna girdi kaldırılmalı
4-Row çok pahalı yarı yarıya ucuzlatılmalı
5-GB halen çok pahalı

Son olarak şunu da eklemek istiyorum halen para peşinde koşanlar amaçları oyuna gönül vermek değilde ne vurursam kardır düşüncesinde olanlar dropların kısılması oyunun pahalanması yönünde yazıp çiziyorlar eminimki oyun yine bir yanlış yapacak bu şahısların dediğini yapacak ucuzlatın ucuzlatın ucuzlatın ......

Son düzenleme:

DeadLegion

Üye
Row asistanla amac sadece exp kasmaksa droplari dungeonlara tasisinlar. Droplar siradan moblardan kaldirilmadigi surece drop oranlari azaltilarak gb degeri yuksek tutulmaya calisilacak. Afk kalmadan saatlerce zaman harcayan oyuncu grup dungeondan eli bos donuyor ama afk farm atan oyuncu drop aliyor. Boyle sacmalik olamaz.

HAB

Üye
Şimdi dropları dungeon lara taşımak çılgınlık olur neden diyeceksiniz bazı gözü açıkların ekmeğine yağ sürmekten öte değil bu gözü açıklar sürekli on olmayacak gunde 2 saat dungeon gırıp yoluna bakacaklar asıl amaç player sayısını yükseltmek ve on olma süresini olabildiğince uzatmak olmalı adam afk kalmış kalmamış hiç önemli olmamalı serverdeki on olan player sayısı önemli olmalı GB değerinin yüksek olması demek oyuncuların oyun içi gb kazanma alanlarının olmaması demek bundan büyük hata olabilirmi oyun kurucuları oyunculara oyun içi hiç bir şey kazandırmadan biz TL kazanalım düşüncesi ile devam ederlerse 6 ay sonra yazdıklarımı hatırlayın göreceğiniz şey oyuncu kalmadığıdır.....

DeadLegion

Üye
Şimdi dropları dungeon lara taşımak çılgınlık olur neden diyeceksiniz bazı gözü açıkların ekmeğine yağ sürmekten öte değil bu gözü açıklar sürekli on olmayacak gunde 2 saat dungeon gırıp yoluna bakacaklar asıl amaç player sayısını yükseltmek ve on olma süresini olabildiğince uzatmak olmalı adam afk kalmış kalmamış hiç önemli olmamalı serverdeki on olan player sayısı önemli olmalı GB değerinin yüksek olması demek oyuncuların oyun içi gb kazanma alanlarının olmaması demek bundan büyük hata olabilirmi oyun kurucuları oyunculara oyun içi hiç bir şey kazandırmadan biz TL kazanalım düşüncesi ile devam ederlerse 6 ay sonra yazdıklarımı hatırlayın göreceğiniz şey oyuncu kalmadığıdır.....
Gunluk dungeon giris sayisinda sinir var parasi olan da tek carla ayni sayida giriyor olmayan da. Droplar dungeonlara tasinsin hatta mumkunse her item classina gore dungeon eklesinler. Rare epic ve unique itemler atan ayri ayri dungeonlar olsun. Gunde 5 kere rare 3 kere epic 1 kere de unique item atan dungeona giris hakkimiz olsun. Ama mumkunse dungeon bosundan bu itemlerden kesinlikle atsin. Boyle olursa lvl kasmanin bir anlami olur.

N3v3N

Üye
Amaç exp kasmaksa exp görevlerini arttırirsin. Günlük haftalık görev koyarsın. Zindan bosunun verdiği expi 5 katı yaparsın. Sorun cidden exp kasmak ise çözümleri çok basit ve oyuncu açısindan da çok daha zevkli yöntemler bunlar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt