merhaba çıkan sonuclar bu şekildeMerhaba,
Bu durumun internet bağlantınızla ilgili olabileceğini düşünüyorum zira oyun içi FPS değerlerinizde anlık bir düşüş gözlemlemedim. CMD ekranında belirttiğiniz ping değerlerinin ortalaması normal görünüyor; ancak bu testte anlık kopmalar tespit edilemeyebilir. Bu nedenle, öncelikle sizden bir Bufferbloat Testi yapmanızı rica ediyorum. Çıkan sonuca göre sorunun kaynağını daha doğru bir şekilde belirleyebiliriz.
AMD tarafında optimizasyon yapmak için aşağıdaki ayarları ekran kartı modelinize uygun şekilde eksiksiz uygulayın. Bu ayarlar performans üzerinde önemli bir etki yaratacaktır: NVIDIA ve AMD Teknolojileriyle Optimum Grafik Ayarları.
ben bu ayarları yaptım hatta A score çıktı ve yine baska karakterlerde takılmalar oluyor bu sorun upload kaynaklımı dowloadmı sizce veya başka yapabılıcegım bısı varmıLow Latency Gaming değerinizde sorun görünüyor. Bu genellikle bufferbloat ile ilişkilidir.
Sorunu azaltmak için, modem arayüzünde bulunan QoS (Quality of Service) veya Akıllı Kuyruk Yönetimi (Smart Queue Management - SQM) seçeneklerini etkinleştirmenizi öneririm. Ayrıca, internet servis sağlayıcınızla iletişime geçerek durumu bildirip çözüm talebinde bulunabilirsiniz.
inanın herşeyi tek tek dednedim yine olmadı sistemide hazır sistem olarak topladım başka oyunlarda sorunda yaşamıyorum ama bu sorunu ne yaptısam cozemedım bufferbuload testinde oyunda iken A+ olarak bile denedim yine bu sorun duzelmedıBelirttiğim adımları uygulayabilirsiniz. Bunlar haricinde, buradaki adımları: (1. çözüm adımları | 2. çözüm adımları) takip edin. Ek olarak, güvenli modda DDU aracını kullanarak ekran kartı sürücüsünü kaldırabilir ve manuel olarak WHQL sürümünü indirip kurarak tekrar deneyebilirsiniz.
Daha detaylı inceleme yapılabilmesi için lütfen Destek Bileti oluşturun. Destek ekibimiz sorununuzu detaylıca inceleyecek ve nihai çözümü size iletecektir.inanın herşeyi tek tek dednedim yine olmadı sistemide hazır sistem olarak topladım başka oyunlarda sorunda yaşamıyorum ama bu sorunu ne yaptısam cozemedım bufferbuload testinde oyunda iken A+ olarak bile denedim yine bu sorun duzelmedı