Oyuncu Arıyorum ANGELS asas klan alım vardır.(PROTEAN) (pri̇est ve asas alimlari devam edi̇yor)

CAZBEM

Üye
Merhabalar arkadaşlar Angels klanı olarak Rise Online da yerimizi almayı düşünüyoruz.

Ekip türü : ASSASSİN .

Ekip amacı : Öncelikle PVE de güzel bir yer alıp ardından PVP de gücümüzü göstermek.

Öncelikler : Klana gelecek arkadaşların öncelikleri her bir üye klan için var olacaktır. Klanı klan yapan yardımlaşma ve beraberliktir. Alınan droplar sadece aynı partideki üyelerle pay edilecek. Klan savaşları, ırk savaşları, ödüllü duellolar'a katılım zorunludur.Açıkcası kendinden emin korkusuz arkadaşlar klana alınacaktır.

Alınacak oyuncuların sınıfları : ASSASSİN, PRİEST VE TP MAGE.

Klandan çıkan veya atılan oyuncular tekrar alınmayacaktır. Haftada en az 4 gün günde 4-5 saat aktiflik süresi mecburdur. Klana ait youtube kanalını bizzat kendim oyun içi video ve fotoğrafları düzenleyerek ve kurgulayarak paylaşacağım. Oyunu oyun olduğu için oynamak hayatsız gibi oyuna bağlanmamak tabi ki oyunda çok vakit geçireceğizdir bundan eminim fakat bunu çok büyütmemek gerekir. Oyunda gerçek para ile alınacak premium, kostüm, pet, binek ve dahası bunların hiçbiri zorunlu değildir isteyen istediğini alacaktır. Şimdiden herkese kolay gelsin.

Rise Online CAZBEM Assassin 1v1 Montage Part 1 - YouTube

Discord adresimiz : https://discord.gg/Q9hUGgja

Ekli dosyalar

• sss.jpg
    1.7 MB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:

CAZBEM

Üye
Paylaşım yenilenmiştir.

Son düzenleme:

OuZ

Üye
Alım var mı

priest olarak gelebilirim. yaş 30

cengizhanbicer

Üye
İnşallah ya artık açılsın çok abarttılar verildik hiç bir söz tutulmadı şubat dendi iptal oldu felan

CAZBEM

Üye
Oyuncu alımlarımız devam etmektedir SAPLARGECERIMMM

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt