Aniden oyunun donması ve UE4 crash reporter hatası

riseee

Üye
Oyunu stabil bi şekilde 60fps ile oynarken aniden donuyor ve hiç bir şey yapamıyorum , tek çare olarak görev yöneticisinden kapatıp tekrar giriyorum ve yaklaşık 1-1.5 saatte bir sürekli oluyor. Bazen de UE4 crash reporter hatası alıp oyundan atılıyorum, yardımlarınızı bekliyorum.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Ekran kartı sürücüsünü kontrol eder misiniz güncel mi?
Deneyebiliyorsanız farklı bir hard disk'e taşıyıp deneyin isterseniz.
UE4 Crash Hatası genellikle, sistem gereksinimini karşılamayan oyuncularda veya güncel olmayan sürücülerde ortaya çıkmakta.

PhenomenonTv

Üye
Oyunu stabil bi şekilde 60fps ile oynarken aniden donuyor ve hiç bir şey yapamıyorum , tek çare olarak görev yöneticisinden kapatıp tekrar giriyorum ve yaklaşık 1-1.5 saatte bir sürekli oluyor. Bazen de UE4 crash reporter hatası alıp oyundan atılıyorum, yardımlarınızı bekliyorum.
kankam donma sorunu bende de var işlemcin ne acaba

BEARFACT

Yönetici
Game Master
İşlemcinizin de %100 de çalışıp çalışmadığını kontrol edebilirsiniz, kendi istediğinize göre minimuma doğru çekebilirsiniz. İşlemci gerek gördüğü durumlarda zaten %100 de çalışacaktır.

PhenomenonTv

Üye
UE4 Crash Hatası genellikle, sistem gereksinimini karşılamayan oyuncularda veya güncel olmayan sürücülerde ortaya çıkmakta.
reis çalışmayı durdurdu hatası coğu kkişi de var sistem yetersiz olduğundan olduğunu düşünmüyorum. bende sabit 60 fps alıyorum

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Yok kesin olmayabiliyor zaten, işlemci de büyük bir faktör burada.
Bazı kullanıcılar Default olarak %100 de kullanıyor, sorun yaratabiliyor.
reis çalışmayı durdurdu hatası coğu kkişi de var sistem yetersiz olduğundan olduğunu düşünmüyorum. bende sabit 60 fps alıyorum

PhenomenonTv

Üye
Yok kesin olmayabiliyor zaten, işlemci de büyük bir faktör burada.
Bazı kullanıcılar Default olarak %100 de kullanıyor, sorun yaratabiliyor.
şuan %50 de çalışıyor oyundayken. ekran kartı driverını tekrar silip kurdum herşeyi yaptım window modunda oynamamı söyledi mod arkadaş öyle yapıyorum biraz daha az atmaya başladı ama yine de kesin çözüm değil malesef. r5 3600 1050ti var bu sistem ile adamlar oyunun yayınını yapıyor düşük ayarlarda başka bir sıkıntı var

riseee

Üye
işlemcim %60-%80 arası çalışıyor, ryzen-5 2600 işlemci ve rx580 ekran kartım var , sistem yetersizliğinden dolayı olduğunu düşünmüyorum. Ticketime TdrDelay_Fix dosyasını çalıştırıp bilgisayarınızı tekrar başlatın demişler, onu uyguladım ama hala sorun devam ediyor. Tüm sürücülerimde güncel ayrıca.

riseee

Üye
işlemcim %60-%80 arası çalışıyor, ryzen-5 2600 işlemci ve rx580 ekran kartım var , sistem yetersizliğinden dolayı olduğunu düşünmüyorum. Ticketime TdrDelay_Fix dosyasını çalıştırıp bilgisayarınızı tekrar başlatın demişler, onu uyguladım ama hala sorun devam ediyor. Tüm sürücülerimde güncel ayrıca.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt