Arcana scroll yüzde kaç etki ediyor neden bilgi verilmiyor

BaranRM_

Üye
Arcana scroll ile +5 war scythe silahını +6 denedim (4 tanesinden ) sadece 1 tanesini geçirebildim yaktıgım itemin parası + verdiğimiz roco coin parası ne olacak ? Arcana scroll zaten çok pahalı ve yüzde kaç etki ettiği bilinmiyor +6 war scythe ile mutlumuyum hayır verdiğim parayla gider pazarda 2 tane daha çekerdim Yönetim gerçekten bu konuyla ilgili paylaşım yapmalı yada fiyatı düşürmeli

Aziz

Üye
Arcana scroll ile +5 war scythe silahını +6 denedim (4 tanesinden ) sadece 1 tanesini geçirebildim yaktıgım itemin parası + verdiğimiz roco coin parası ne olacak ? Arcana scroll zaten çok pahalı ve yüzde kaç etki ettiği bilinmiyor +6 war scythe ile mutlumuyum hayır verdiğim parayla gider pazarda 2 tane daha çekerdim Yönetim gerçekten bu konuyla ilgili paylaşım yapmalı yada fiyatı düşürmeli
Geçseydi böyle bir konu açmayacaktınız. :) Geçtiği zaman çalışıyor, geçmediği zaman çalışmıyor olmamalı. Oran büyük ihtimal verilmeyecek. Zaten almak için zorunlu tutmuyor. Gördüğünüz gibi çok fazla etkiside yok demek ki. Bu yüzden almak zorunluluğu yok.

BaranRM_

Üye
Dostum mevzu çalışıyor çalışmıyor değil yüzde kaç oldugunu soruyoruz para verip aldıgımız item hakkında , zorunlu olsun olmasın para karşılıgında aldıgım ürünün bilgisini istiyorum mevzu bu kadar basit anladınmı güzel insan kalkıpta alma ozaman gibi saçma konusmalar yapma

Benbu

Üye
Aynen aldığım ürünün neye ne kadar işe yaradığını bilmeyi istemek neden çok absürt bir şey
bilgisayar alırken ekran kartını anakart'ını ram özelliklerini kendınız keşfedin bulun mu deniliyor bu kadar saçma bir şey olabilir mi aldığın ürünün nerede ne kadar işe yarayacağını bilmek tüketicinin en doğal ve gerekli bir hakkıdır

Son düzenleme:

Doggyz

Üye
Aynen aldığım ürünün neye ne kadar işe yaradığını bilmeyi istemek neden çok absürt bir şey
bilgisayar alırken ekran kartını anakart'ını ram özelliklerini kendınız keşfedin bulun mu deniliyor bu kadar saçma bir şey olabilir mi aldığın ürünün nerede ne kadar işe yarayacağını bilmek tüketicinin en doğal ve gerekli bir hakkıdır
kanka mmporg oyun ile verdiğin örneğin gram alakası yok ya kahkaha attım okurken :D

Benbu

Üye
kanka mmporg oyun ile verdiğin örneğin gram alakası yok ya kahkaha attım okurken :D
sadece parasını verip aldıgın şeyin ne işe yaradığını öğrenmek istiyorum bunda bu kadar komik olan ne
parası veriyorum mağazadan item alıyorum ama ne işe yaradığını bilmeden mi alacağım?
belki %0.1 arttırıyor geçirme oranını ve bunun sonucunda bu paranın buna değmeyeceğini düşünüp almayacağım?
belki %50 arttırıyor daha fazla alacağım
satın aldığım şeyin ne olduğunu öğrenmemek garip değilmi?
Yani neye göre değer biçeceğim ben ve roco verip alacağım değip değmeyeceğini bilmediği birşeyi neden satın alsın tüketici? böyle saçma birşey olamaz

oyun içerisindeki upgrade oranları açıklanmaz dersin anlarım onu oyun içerisindeki çabalarında tl yatırmadan da birçok kere deneyip deneyimleyebilirsin
ama arcana sc yi oyun içerisinden alamıyorsun herhangi bir drobu yok mecburen roco ile almak zorundasın
böylelikle bir hizmet ürün satın almış oluyorsun aldığın hizmetin ne oldugunu deneyimleyerek mi öğreneceksin direk biz yiyeceğiz sizin paranızı desinler daha iyi değilmi

JaxSui

J
Etkisi ne kadar bilmiyorum ama güzel roco token harcatıyor :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt