Archaeology takı mesleği yapmak sıkıntılar.

BECOMEaGOD

Üye
Arkadaşlar bu slotların çıkış saatleri halka açik birileri tarafından verilmedi oyunda slotların respwn saatlerini tespit edip sizde çıkacağı zamanda orada olarak kazınızı yapabilirsiniz , hiç bir planlama organizasyon olmadan gelişi güzel kazı yapıp toplayıp biryerlere ulaşmaya çalişmak hayalcilik olur . herkese başarılar dilerim.

arch.png
@Zasa @Laykkie @hakan1811 @DamonSalvatoRe @Barzo

Son düzenleme:

priesttt

Üye
güncellmeden önceki craft sistemi iyiydi, ne yeri belliydi ne saati şimdi adamlar başında bekliyor geyik için aşırı kolaylaşıyor bu haliyle

kromx96

Üye
solo yapmayı düşünenler var hala gülüyorum. arkadaşlar bu oyun solo oynanamaz ve meslek yapılamaz anlayın artık sunu bir ekibiniz arkadaşınız veya clanınız yoksa uğraşmayın. pknızı atın etkınlıklere girin takılın öle şansınıza belki item falan düşer satarsınız basarsınız falan. meslek yapıcam, yok farm yapıcam falan bunlar hikaye gider cursed blade veya dandık item farmlarsın oda pot paranı karşılar o kadar.

glaurung

Üye
Yönetim uyuduğu sürece eşitsizlik büyüyecek. 3-5 zengin adam kalır onlar da DV'de birbirini arar artık.
Rekabetmiş, bir charın birden fazla kişi tarafından kullanılması illegalmiş umurlarında bile değil.
Bu iş 1 hafta içinde düzeldi düzeldi öbür türlü bırakırım. Ki 5 aydır her gün girmiş biriyim loglara bakılabilir.

priesttt

Üye
Yayıncılar ve tanıdığı olanlar, malzemeleri getirin isteyene istediği takıyı basıyım diyecek, traveller pendant isteyen itemleri getirsin diyecek. Hem level kasmış olacak, hem de kara geçecek. Win win durumu olucak. Tek bir karakterde üretim imkanı olması yeterli görünüyor tüm serverın takı ihtiyacını karşılamak için. Bence bunun önüne geçebilmek için mana gibi bir birikim olmalı, yani emeğe dayanmalı. Bu birikim toplayıcılık ile mi olur yoksa başka birşeyle mi bilemem. Belli bir emekten sonra o takıyı basabilme kudretine eriştiğinde takıyı basabilmeli. Sonra tekrar mana gibi bir seviyeyi doldurmalı. Veya takıyı basabilmek için bir taş olmalı ki o taş trade edilememeli sadece toplanabilmeli.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt