İstek Archer damage sorunu

kebab

Üye
Diğer tüm sınıfların hasarları abartılı yüksek iken bizim archer sınıfı bu kadar lag bir ton tantanada 150 damaage çıkartıyor. Ayrıca sürekli sürekli casting faild alıp duruyoruz ya da oklar düşmanlara değmesine rağmen damage atmıyor. Tüm bu sorunlara bir çözüm getirilmezse çok fazla archer oyuncusu oyunu bırakmanın eşiğinde.

VictoryLoves

Üye
Okçu karakterin de biraz zayıflık olduğunu ben de düşünmekteyim, hata ve istekleri kanıtlı biçimde bildirebilirsek, çok daha erken sonuç alacağımızı düşünüyorum.

AydinAydar

Üye
Kesinlikle katılıyorum. Özellikle akşam saatlerinde mana gidiyor ok atışı yapılıyor. Buna rağmen karşı tarafa takip eden ok damage yazmıyor fakat melee ve mageler sorunsuz hasar vurabiliyor.

therepower

Üye
Kesinlikle ilk günden beri zayıflık hissediyorum. Millet benim 1dkda kestiğim yartığı 10saniyede kesiyor aynı leveliz

LocustAviru

Üye
okçu karakter ne moblara hasar çıkartabiliyor adam gibi ne pvp de hasar vuruyor gerçekten çok leş ya yemin ediyorum zor tutuyorum kendimi silicem 62 lvl karakteri az kaldı

skaebneN

Üye
Biz 9 okçu olarak ticket atmaktan sıkıldık çünkü cevaplar aynı. Okların az vurmasını geçtim oklar hedefi vuramıyor. Ok dümdüz giderken rakip biraz sağa sola gitse oku dodgelamış oluyor. Okçu oynanmaz halde ve ROW ekibinin duruma karşı duruşu " Ekibimizin bilgisi var gerek duyuldu takdirde gerekli aksiyonları alacaktır."

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt