Archer Karakterinin İtibarsızlaştırılması

AmarettoDisarroNNo

Üye
Merhaba,

Archer karakterinin oyunda anlamsızlaştırılacağı, değersizleştirileceği ve istenilmeyen karakter haline getirileceğini en başından beri biliyordunuz sanırım ki ilk başta düzgün olan skil ve damageler sağdan soldan insanların esip gürleyip yaptığı yorumlarla rüzgarı arkasını alarak şuan ki durumuna gelmiş durumda. Benim bu archer karakterine harcadığım pot parası, harcadığım zaman ve emek kim tarafından karşılanacak kasıyorsun,bekliyorsun zaman harcıyorsun hala bir güncelleme hala bir değişim yok yapmaya da niyetiniz yok gibi.Ben bu karakteri oynamak istiyorum bazı kendini bilmezler archer oynanırmı, oyundaki gereksiz karakter tarzında saçma sapan yorumlarda bulunduğunun da farkındayım. Bu benim tercihim sen ne karakter ile oynarsan oyna . Archer karakterinin skil damage olayının çözülme ihtimali oyun yönetiminin bazı kesimleri dinleyerek düzelteceğini de zannetmiyorum. biz oynayanları değil karşıt olanları daha çok dikkate alıyorlar gibi umarım en kısa sürede düzelir ama çok zor gibi gözüküyor. hal böle olurken ben karakterime harcadığım parayı emeği oyundan alamıyorum sürekli bana - olarak dönüyor.Benim gibi archer karakteri oynayanlara 1 kere olmak kaydı ile job değişikliği verilsin yada bu uğraşmış olduğumuz mağduriyeti çözecek fikirleri siz üretin. Bu jobu oynamak için oyunda gerekli bir neden yok gibi benim düşüncemde olan çok insan olduğunu biliyorum karşıt görüşleri olanlara da saygı duyuyorum.

Daha kaç tane daha konu açılması gerekli bu konu için bilmiyorum.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Forumda bir şikayet konusu birden fazla açılınca bir şeylerin değişmesini sağlamaz öncelikle bunu söyleyeyim. Arama kısmını kullanarak benzer konular olup olmadığını kontrol etmeli ve buna göre konu açılması gerekiyor. Tabii ki forum üzerinde açılan her konu bizler tarafından tekrar tekrar test ediliyor, bir sorun olması halinde geliştirici ekiple çalışma yürütülüyor. Bunu bir ego tatmini vs gibi değerlendirmeyin. Oyunda olan tüm sorunların zaten ekip olarak farkındayız ancak oyunculara yansımayan birden fazla sorun / problem olabiliyor bazen bu durumlara öncelik vermesi gerekiyor geliştirici ekibin.

Her sınıfın kendi içerisinde ve diğer sınıflara göre bir dengesi var oyunda bizim tarafımızdan gözetilen ve yapılacak anlık müdahale tüm dengenin bozulmasına sebep olur.

Yine forumda görebilirsiniz Warrior çok güçlü, Warrior çok güçsüz, BP çok güçlü, BP buff gelmesi gerek yazılan benzer bir çok konuyu. Bu sebeple, benim şahsi görüşüm öncelikle kendiniz oyun içerisinde deneyimlemeniz ve bir sorun görmeniz halinde bunu destek bileti açarak ekibe bildirmeniz. Daha hızlı çözüme ulaştıracaktır.

Vioneeraa

Üye
Karakterini bir sure asasin olarak oyna oyun sana bunu preminium aldiginda ucretsiz olarak sunuyor zaten.
Her gun farm atmak zorunda degilsin
Ama amacinin az cok oyundan gelicek extra gelir kaynakli oldugunu hissettim.
60 lvl karakterim var bende okcu oynayan biriyim yeri geliyor solo dungeon yeri geliyor exp kasiyorum.
Yada geciyorum klan ile 1 sc pk atiyoruz ve bunu asas a donerek yapiyorum.
Oyunu sikayet etmek yerine destek ekibine bildirmek daha hizli cozum oluyor.
Aglama duvarı maalesef ki cözum degil sevgili dostum

HeaveN

Üye
Hepsi eşit güçte sayılır bowlar hepsi eşit vuruyo aşağı yukari vixen heartsekeer switshooter bu bowların arasında çok fark yok bence

HeaveN

Üye
Ama ilerde düzelir kesin bu durum okçular biraz daha iyleşmeye devam

SpeedyCaptan

Üye
ben dungeon harici oynamıyorum kafam rahat skiller zaten gıdıklıyor milleti :D

Nihâvend

Üye
okçular için yapacak bir şey yok. Pot ve mana masrafı yüzünden solo hiçbir yerde farm yapamıyorum, ayırdığım vakte değer bir karşılık alamadığım için.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt