Archer Sınıfını Oynamaya Çalışanlar Neredesiniz?

CrystalMaidenDota

Üye
Güncellemeden beri her türlü platformdan yetkililere durumumuzu anlatmaya çalışıyorum. Hemen bowları satıp saldınız mı sesiniz çıkmıyor?
Mobu çektikten sonra mob geliyor bana vurabildiği mesafede benim 5li okumun 3ü tutuyor.
Melee bir karakter etrafımda dönerken hiçbir ok tutmuyor çar sadece mana yakıyor.
Discord'dan yazıp derdimi anlatmaya çalışıyorum, adam benim de okçu karakterim var çok abartıyorsun diyor. Abartmıyorum, 2 gündür toplama yapabiliyorum sadece. Farm sadece DV'de ve ben 2100AP li okçuyla dvye çıkamıyorum. Okçu zaten solo oyunu bilen kimseyi kesemez durumdaydı şimdi bowldaki Scared rae'ler gibiyiz. Rowa farmcılarını nerflemek için jobu oyundan sildiler hala susuyorsunuz.
MEMNUN MUSUNUZ HALİNİZDEN ELİNDE YAY TUTAN SCARED RAELER?

Balerion

Üye
Okçu gerçekten zevkli, warrior gibi hantal değil, asas gibi kaypak değil. Ayrıca geçmiş oyunlardan ve malım oyunlarda hep asas oynamış arkadaşlarım bile okçu denemek istiyor. 1 yıldır ana karakterim hep okçu ve bırakmadım. Bırakmayan bir sürü de insan var.

Oyuncusu pek vaz geçmediği için okçuyu yerden yere vurdular hep. Silahının zehir hasarı bozuk, rogue hızında koşamıyor, kritiği tutmuyor. Kitleme yavaşlatma dengesiz ve tutmuyor. Hasar vuramıyor, ok atarken minör çakılmıyor, ok atarken strpback çalışmıyor, atak yapması için kağıt gibi olması gerekiyor. Yeni gelen skilleri de ölü.
Aslında okçuyu ilk kurgularken uzaktan vuramadın yakına gelip 3/5li vurması gereksin melee gibi olsun böylece hem diğer oyuncuları uzaktan fazla taciz etmesin hem de iş yapabilsin. Warbow diye bir silah bunun için var, rogue takılarından defansif olanı bu yüzden ranger rimg/earring. Şimdi git bakiyim dvye hatta kuklaya git yaklaş kuklaya sonuna kadar gir dibine kaç ok değiyor gör. Yönetim denesin bunu. Bana 65 level warrior verin itemsiz. Bir tane de okçu gelsin bakalım kesebiliyo mu kesemiyo mu. 65 level görev itemli warriorşa 85 level okçu berabere kalmazsa oyunu bırakırım.

mmtakiff06

Üye
Koşamıyoruz diye isyan ederken, bir de baktikki 3lü 5li elimizden alınmış bir kaç ekibin bowl'da okçuları kesememesi ve ağlaması yüzünden okçu oynanmaz hale geldi ben bir solo okçu olarak tekli skill atarak adam felan kesemem dün craft atan görev itemli kalkanli bir asas döne döne beni kesti adami keseceğim fakat birde baktim 1 metre mesafeye attığım 5li ok sadece 1 damage olarak giriyor. Anlamış değilim amaç nedir ? Asasmi oynayalim napalim neden her zaman bir ekip bir clan yayinlardan ağlamaya başladıklarında her istedikleri olabiliyor?

gaddarkerim

Üye
yahu salın salın aga benım gıbı 3 5 account acın zından kovalayın çıkan ıtemı tl ye cevırın afıyetle yıyın .ne yazarsan yaz boş sadece zindanlara giriyorum bu oyunun suan hakkı budur başka hıcbır sey yapılmaz..krakter arası balans yok ıtem arası denge yok arch 7 takıyorum 2500 vuruyor cursed blade 7 takıyorum 2300 vuruyor yahu bır skıl fazla atarım nedır yanı cursed bladeye devam :)demirci bi tuaf zındanlar bı tuaf .ekmegını ıyın oyunun ekmegını pk falan yalan bu oyunda..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt