Öneri Archerler Hk.

Nart

Üye
Öncelikle kişisel fikrimi beyan ettiğimi belirteyim. Okçu arkadaşlar kendilerine saldırı gibi algılamasın.

Okçuların iç içe girerek zskill oynamaları bence PK tadını olumsuz etkiliyor. Bu şekilde free savaş puanı toplandığını gören bir çok kişi de archer oynamaya başlıyor. Bunu daha önce bir çok knight pvp serverinde gördüm. Oyun bir süre sonra archer-mage savaşına dönüyordu.

Bu sorunu bir nebze olsun çözmek için önerim var.

SHARP EYE SKİL- ( Stealthlı görme skili)

Bu skil assasian ve archery bölümüne ayrı ayrı yerleştirilir ve archery bölümündeki asasian bölümündekine göre yarı çapı daha küçük olursa ya da archery bölümünde olmazsa bu okçu ekiplerine karşı rakip melee oyuncularının, şanslarının olabileceğini düşünüyorum.

Mevcut haliyle warriorlerin yanlarına yaklaşamamasının yanı sıra, rogue marifetiyle içlerine blink atmaya çalışıldığında da, aynı hız ile kaçabildiklerinden girişim çoğu zaman başarısız oluyor.

Önerim geliştirilebilir ve tartışılabilir.

Sizlerin fikirlerini de merak ediyorum.

Son düzenleme:

eomerohinder

Üye
kesinlikle katılıyorum şuan pk hiç sarmıyor 30 kişi bir olmuş z den oyun oynuyor bu şekilde zevk alıyorsanız oyundan zaten söylicek laf yok
mele ekiplerine ver ozaman yere vurmayı yada güçlendir işlevsiz şuan.

Nart

Üye
kesinlikle katılıyorum şuan pk hiç sarmıyor 30 kişi bir olmuş z den oyun oynuyor bu şekilde zevk alıyorsanız oyundan zaten söylicek laf yok
mele ekiplerine ver ozaman yere vurmayı yada güçlendir işlevsiz şuan.
Yere vurma da bana saçma geliyor. Oyunun doğasına aykırı bence. Alan skil vuracaksa bunu mage sınıfı yapmalı.

Bu konu altında yeterli destek görürse önerim, ekibin değerlendireceğine inanıyorum.

Pitou

Üye
Herkes okçu party yapıyor Asasın oynanabilirliğini baya zayıflatıyor okçular bence madem böyle 2 party okçu iç içe gezmeye devam edecek o zaman Scout alanında bulunan SHARP EYE SKİL- ( Stealthlı görme skili) ve Rush ( hızlı koşma) yeteneği Asasa özgü olmalı okçuda bu yeteneklerin işine anlamıyorum. Okçu bir Asasini görecekse o asasini oynamanın ne mantığı var. Okçuyla asas aynı hızda koşacaksa o asası oynamanın ne mantığı var ?

Nart

Üye
Herkes okçu party yapıyor Asasın oynanabilirliğini baya zayıflatıyor okçular bence madem böyle 2 party okçu iç içe gezmeye devam edecek o zaman Scout alanında bulunan SHARP EYE SKİL- ( Stealthlı görme skili) ve Rush ( hızlı koşma) yeteneği Asasa özgü olmalı okçuda bu yeteneklerin işine anlamıyorum. Okçu bir Asasini görecekse o asasini oynamanın ne mantığı var. Okçuyla asas aynı hızda koşacaksa o asası oynamanın ne mantığı var ?
Bu da mantıklı. Değerlendirilebilir... Okçuların zaafiyeti olmalı. Sadece damage kısmakla olmaz. Damage aynı kalsın hatta...

BelaOkuyan

Üye
şuan ulaşılabilirlik kolay olduğu için böyle. yoksa bu kadar okçuyu bir araya getiremezsin.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt