Öneri Argo Raporla

enginbrcn

Üye
Oyun hala çok yeni ve diğer malum oyunlardaki birçok oyuncu oralardan gelip, oyun içindeki seviyeyi bariz bir şekilde aşağıya çekiyorlar. Oyunun seviyesi giderek düşüyor ve eminim bunu gören tek kişi ben değilim. Hatta ticket ları cevaplayan ekip de bezmiştir diye tahmin ediyorum. Birçok oyuncu küfür, hakaret, dini, politik, etnik vb. seviyesiz konuşmalar yapıyor ve sürekli buna maruz kalıyoruz. Her saniye küfüre, hakarete vs. sürekli ekran görüntüsü alıp sürekli destek talebi açmaya çalıştığımızda oyun oynamaya vakit kalmaz. Ben de çok rahatsız olmama rağmen üşeniyorum açıkçası. Oyuna ara ver, ekran görüntüsü al, ticket aç, açıklama yaz...

Bunun yerine; oyuncu üzerine sağ tıklayıp Makro Raporla gibi Argo Raporla veya Sohbet Raporla gibi bir özellik eklenmeli bence. Zaten tüm yazışmaların logları saniye saniye elinizde var. Hangi id li oyuncu hangi anda nerede ne yazdı geçmişten hepsine bakabiliyorsunuz. Bizim atacağımız ticket ı incelemek yerine direkt oyun kayıtlarından bakıp işlem yapmak daha garantili ve hızlı bir sonuç verir diye düşünüyorum.

Umarım dikkate alırsınız.
İyi çalışmalar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt