Arkadaşlar abiler forumdaki upgrade oranları doğru değil bunu 2. kez yazıyorum

Daveshiny

Üye
Lütfen upgrade oranlarını güncelleyin forumdaki gerçekten neyse ona göre upgrade yapmaya kalkalım veya kalkmayalım

Daveshiny

Üye
eğer upgrade oranları hangisi diyecek olursanızda
link kaldırıldı
burdan bahsediyorum bi açıklama yaparsanız sevinirim . yok upgrade oranları hakkında herhangi bi güncelleme yapılmadı falan demeyin oyun içersinde bişeyler değiştirilmiş 1 kere denemiyorum upgrade i hergün deniyoruz oynanmış , millet çatır çatır 8 epik silahları bastı yürüdü sonra hop düşürüldü...

LioNNN

Üye
Drop ve upgrade oranları yok denenecek halde hatta hiç yok :) Bence dayiko hali hazırda bir paran yoksa hiiic kalkışma derim

saintx

Üye
Sadece Accessory Class yazan yere bile dikkat etsen resmi olmadıgını anlarsın oyunda takı upgrade'i mi var hocam üstün korü birisi 10-15 liraya site kurmuş açmış sallamasyonla hit kasıyor. Arcane scrool'n etkisini bile paylaşmayan yonetim birde rate mi verecek. RNG bu kadar basit.

Vision

Senior Moderatör
Merhaba,

Upgrade oranları paylaşılmadı, resmi olmayan hiçbir kaynağı baz almayın lütfen.

Upgrade oranları;
Certain
Very High
High
Medium
Low
Very Low
şeklinde paylaşılacaktır. Herhangi bir eşyayı yükseltmek istediğinizde başarıyla yükseltme şansınızı oyun içi arayüzde yukarıdaki ifadelerden birisi ile belirtilmiş şekilde görebileceksiniz.
Örneğin; +4'e yükseltmek istediğiniz "epic" bir eşyayı Epic Upgrade Scroll ile yükseltmek istediğinizde "High" oranını gösterirken, Arcane scroll ile denediğinizde "Medium" şeklinde gösterecek. Yine "Certain" olarak ifade edilen yükseltmeleri görebilecek ve %100 başarı ile yükseltme yapacağınız eşyaları ve seviyelerini öğrenmiş olacaksınız.

KhanConqueroR

Üye
Merhaba,

Upgrade oranları paylaşılmadı, resmi olmayan hiçbir kaynağı baz almayın lütfen.

Upgrade oranları;
Certain
Very High
High
Medium
Low
Very Low
şeklinde paylaşılacaktır. Herhangi bir eşyayı yükseltmek istediğinizde başarıyla yükseltme şansınızı oyun içi arayüzde yukarıdaki ifadelerden birisi ile belirtilmiş şekilde görebileceksiniz.
Örneğin; +4'e yükseltmek istediğiniz "epic" bir eşyayı Epic Upgrade Scroll ile yükseltmek istediğinizde "High" oranını gösterirken, Arcane scroll ile denediğinizde "Medium" şeklinde gösterecek. Yine "Certain" olarak ifade edilen yükseltmeleri görebilecek ve %100 başarı ile yükseltme yapacağınız eşyaları ve seviyelerini öğrenmiş olacaksınız.
Yazım hatan var arcana oran düşürüyor gibi de neyse örnek demişsin

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt