Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar ben bu hatayi aliyorum.lütfen yardim edi̇n.
arkadaşlar ben bunu çok uğraştim çözemedi̇m.çözebi̇lecek varsa bana yardim etsi̇n gereki̇rse uzaktan bağlanti programini i̇ndi̇ri̇ri̇m yapabi̇lecek olan kendi̇si̇ dener yardimlarinizi bekli̇yorum.
Karşılaştığınız hata ekranında bulunan 'Send and Close' butonuna tıklamanızı rica ediyoruz. Butona tıkladıktan sonra yaşadığınız sorun hakkında geliştirici ekibe bildiri gidecektir.
benim leptobumda 1 tane ekran kartı var dahili ekran kartı. entegre grafik yapamıyorum. yapabileceğine inanıyorsan uzaktan bağlantı programını indireyim yap. ben kaç gündür denemediğim yol kalmadı. youtubeden izleyerek oradaçözüm diye yazan bütün yolları denedim olmadı.
Karşılaştığınız hata ekranında bulunan 'Send and Close' butonuna tıklamanızı rica ediyoruz. Butona tıkladıktan sonra yaşadığınız sorun hakkında geliştirici ekibe bildiri gidecektir.