İstek Arkadaşlar çok özür diliyorum ama... DÖNÜN...

SREMM

Üye
Arkadaşlar bir çoğunuzdan özür dileyerek sözlerime başlamak istiyorum.

Oyunun açıldığı günden bu tarafa sürekli olarak şikayet konuları açılıyor ve belki inanmazsınız ama hepsini de tek tek okuyorum. Ve sizlere şunu söyleyebilirim ki %95'i oyunu pvp serverlarına döndürmeye yönelik ve emek sarf etmeden bir şeyler kazanmak isteyenlerin saçmalıkları (kusura bakmayın). Genel şikayetler level kasamıyoruz - item drop az - oyunda ki görevler yetersiz - Z block için şifreleme neden var vs vs... Oyunumuzu (oyunumuzu diyorum çünkü kendisini Dünya'ya tanıtmış bir TÜRK yapımı oyundan bahsediyoruz) daha da geliştirebilecek yapıcı yorumlar yapmak yerine bu şekil de yıkıcı ve oyunu 6 ay sonra oynanmaz hale getirebilecek söylemlerden lütfen uzak durun.

Hakkıyla incelediğinizde Rise Online oyunu için çok ciddi emekler sarf edildiğini ve daha halen hataları olmasına rağmen gelişmekte olduğunu görebilirsiniz.

Yukarı yazmış olduğum, gereksiz şikayetleri olan arkadaşlar lütfen gidin o eski artık tarihte kalmış oyununuza DÖNÜN ki bizlerde Rise Online' da gerçek oyuncularla beraber kalalım....

Teşekkürler

yelloha

Üye
Hatalar var dört dörtlük degil basit hatalar için bile uzun süre düzelmesini beklıyoruz patch ler den önce cokca dile getirilen sorunlar devam ediyor.

Macro şikayet olayı cok vardı z ban güzel oldu sikayet konusu bile acılmıyor

DuncanBlake

Üye
Parti chat ve parti dekilere sağ tıklayarak pm atma olayının düzeltilmesi lazım. Bir de respawn pointler yok sanırım. Ben mi göremedim acaba...

Guitarias

Üye

Oyunun açıldığı günden bu tarafa sürekli olarak şikayet konuları açılıyor ve belki inanmazsınız ama hepsini de tek tek okuyorum. Ve sizlere şunu söyleyebilirim ki %95'i oyunu pvp serverlarına döndürmeye yönelik ve emek sarf etmeden bir şeyler kazanmak isteyenlerin saçmalıkları (kusura bakmayın). Genel şikayetler level kasamıyoruz - item drop az - oyunda ki görevler yetersiz - Z block için şifreleme neden var vs vs... Oyunumuzu (oyunumuzu diyorum çünkü kendisini Dünya'ya tanıtmış bir TÜRK yapımı oyundan bahsediyoruz) daha da geliştirebilecek yapıcı yorumlar yapmak yerine bu şekil de yıkıcı ve oyunu 6 ay sonra oynanmaz hale getirebilecek söylemlerden lütfen uzak durun.

Hakkıyla incelediğinizde Rise Online oyunu için çok ciddi emekler sarf edildiğini ve daha halen hataları olmasına rağmen gelişmekte olduğunu görebilirsiniz.

Yukarı yazmış olduğum, gereksiz şikayetleri olan arkadaşlar lütfen gidin o eski artık tarihte kalmış oyununuza DÖNÜN ki bizlerde Rise Online' da gerçek oyuncularla beraber kalalım....

Teşekkürler
Kesinlikle katılıyorum.

Bug'lar veya geliştirmeye yönelik her görüşün karşısındayım.

JohnPlane

Üye

Teşekkürler
Hocam hatalar söylenmezse nasıl düzelecek ? Pot parası çıkaramıyorum potumda yok ben para harcamada nasıl exp kasacağım potlar aşırı pahalı bana açıklarmısın günlerdir yazıyoruz bir dönüş yok ?

karashean

Üye
Item drobunu bilemem ama coin drobu az.yarisi potlara gidiyor .oyunaki gorevler yetersiz.leveling mantigi bir ekibe gir saatlerce ayni mobu dogra makina gibi(1 2 saat sonhnda party bulabilirsen).Bunlari duzeltirsen oyun pvp servere donmez rahat ol.bizler burada goruslerimizi belirtiyoruz yonetim uygun gorur gormez kendilerinin bilecegi iş.ayrica evet oyhnda hemen hemen her konuda hata var.

morganlefay

Üye
koşulsuz bu oyunu her platformda savunan biri olarak oyun açıldıktan sonra tamamen hayal kırıklığı yarattılar birçok konuda.
Üzülerek söylüyorum oyunun ömrü knight online da yeni server + kalıcı pus indirimine kadar.

JaxSui

J
koşulsuz bu oyunu her platformda savunan biri olarak oyun açıldıktan sonra tamamen hayal kırıklığı yarattılar birçok konuda.
Üzülerek söylüyorum oyunun ömrü knight online da yeni server + kalıcı pus indirimine kadar.
Maalesef ben de buna katılıyorum.

ASiLKaNNN

Üye
kendi adına konuş sonuçta müneccim de değilsin atıp tutup karalama yapma illaki hatalar giderilir 1 aylık bile değil bu oyun bahsettiğin oyun da gizli köşeler de 1 pc ile 1 party oyuna sokup gb kasanlar ile dolu

Marceline

Üye
Kesinlikle yeni server falan açarlarsa burası için kötü olacak inşAllah bir an önce basit saçma hataları düzeltirler.

levge

Üye
2020 sonrasında çıkan benzer oyunlara globalde hiç baktın mı? İnsanların şikayetleri dediğin "level kasamıyoruz - item drop az - oyunda ki görevler yetersiz - Z block için şifreleme neden var vs vs" artık kalmadı çünkü eskiden vakit vardı insanlar bol bol oynuyordu yeni nesilden kullanıcı sayısı kaç acaba şuan? artık insanların vakti az ve daha değerli doğal olarak saatlerini mob keserken harcamak yerine karakterini geliştirip pvp yapıp veya eğlenceli görevler yaparak harcamak istiyorlar.
Tabiki oyunun hedef kitlesi bu olabilir.Global e açılan bir oyun olmasıda gurur verici ama gerçek dünyada emek diye bir şey yok iyiyse oynarsın değilse siler sorulduğunda da kötü dersin, en iyi ürün bile satamadıktan sonra bir işe yaramaz insanlar soru soruyor yada şu çalışmıyor diyor modlardan gelen cevaplara baktın mı? 2 gece dc kapandı onuda biliyorsun. İngilizler soruyor neden topluluk kapalı diye hadi globale anlat emek verdiler diye. 2 ay sonra 100 kişi oynarsınız.

Mezzaluna

Üye
Burdaki sıkıntı bu oyunun vadettikleri ile şuan hali hazirda oyunun bulunduğu durum arasinda dağlar kadar fark olmasi. Bu oyunun kitlesi malesef malum oyunun durumundan memnun olmayan, daha once birakan ya da hala oynayip Rise Online'a geçen kitle. Hic ko oynamamiş birisi bu oyuna başlasa hic bir sekilde tutunamaz cunku oyun seni kendine baglamiyor. Gorev cesitliligi yok, level kasmak ölüm hele ki zamani az olan gunde 1-2 saat takilayim cikayim diyen birinin bu oyundan zevk almasi mumkun degil. Zaten yarim saat party aramakla geciyor. Hadi 60 levele kadar zar zor bi sekilde kastin. 60dan sonra hem farm hem exp kasmak icin senin dahil oldugun bi takim yoksa yine eziyet. Slotta exp kasarken bile pustan pot cekip oyle kasacaksin oyun seni buna zorluyor resmen. Malum oyun disinda mmorpg oynayan kitle bunlari gordukten sonra kesinlikle oynamaz zaten bu oyunu. Umarim yoneticiler bunlari dikkate alir yoksa bu oyun kucuk bi topluluga hitap eden yani ya gunde 10 saat bu oyunu oynayan ya da parayi basip istedigi itemi dizebilen kitleye hitap etmekten kurtulamaz.

XİARA

Üye

Teşekkürler
Oyunun şu çıkış haline bakarsan çok kısa bir örnek vereceğim tartışmayacağım seninle, Bayram günü 10 saatslot dönüp ailesinden azar yiyen bir ton klanda arkadaşımız oldu yaş 25 30 15 farketmiyor. Bunu bir belirteyim boş adamsan vaktini emmesi umrunda değildir senin, ikincisi cs go adlı oyunu riot games aldı evirdi dotayı aldı evirdi ve şaheser çıkardı ortaya. Şimdi bana gel de ki malum oyunu almışlar mantık hatalarını vakit sömürmesini makrosunu kospunu çözmüşler . Daha bugün 2 parti kosp gördüm makroya girmiyorum bile alayı makro oyunun. Başka da kelam etmeyeceğim o kafanız az çalışsın babamızın oğlu değil bu firma böyle oyun çıkmaz yıl 2022

XİARA

Üye
2020 sonrasında çıkan benzer oyunlara globalde hiç baktın mı? İnsanların şikayetleri dediğin "level kasamıyoruz - item drop az - oyunda ki görevler yetersiz - Z block için şifreleme neden var vs vs" artık kalmadı çünkü eskiden vakit vardı insanlar bol bol oynuyordu yeni nesilden kullanıcı sayısı kaç acaba şuan? artık insanların vakti az ve daha değerli doğal olarak saatlerini mob keserken harcamak yerine karakterini geliştirip pvp yapıp veya eğlenceli görevler yaparak harcamak istiyorlar.
Tabiki oyunun hedef kitlesi bu olabilir.Global e açılan bir oyun olmasıda gurur verici ama gerçek dünyada emek diye bir şey yok iyiyse oynarsın değilse siler sorulduğunda da kötü dersin, en iyi ürün bile satamadıktan sonra bir işe yaramaz insanlar soru soruyor yada şu çalışmıyor diyor modlardan gelen cevaplara baktın mı? 2 gece dc kapandı onuda biliyorsun. İngilizler soruyor neden topluluk kapalı diye hadi globale anlat emek verdiler diye. 2 ay sonra 100 kişi oynarsınız.
Nft olayıyla ilgili de sana şunu soyleyeceğim , bu işle ilgilenen zengin bazı (İŞ İNSANLARI) bazı paralarını aklarken sanat eseri olarak aklar. Sanat eserinde sebep ve şahıs sorgulanmaz araştırabilirsin. Daha detayagirmeyeceğim detayını da çok araştırdığım ve icinde olduğum için firmanın kafasındaki kurnazlıkları yemiyoruz :)

Eren77

Üye
Hocam hatalar söylenmezse nasıl düzelecek ? Pot parası çıkaramıyorum potumda yok ben para harcamada nasıl exp kasacağım potlar aşırı pahalı bana açıklarmısın günlerdir yazıyoruz bir dönüş yok ?
Ne oldu kardeş yaaa ? :D Daha oyunun ilk haftalarında "bu kadar gömmeyin, hatalar olabilir altan alın" vs. diyen sen değil miydin ? :D

ridic

Üye

Teşekkürler
Dostum burda türk oyunu falan diyerek birşeyler kasmana gerek yok. Şuanda oyunda aktif oynayan userların yaş ortalaması belli. Tabiki haklı olduğun yerler var ama genelleme ile konuşarak haksız duruma düşürmüşsün kendini. Oyunda tabiki drop rate ler ile oynanmış durumda tabiki exp kasmak çok zor tabiki görsel alanda çok bozuk durumlar söz konusu fakat bu durumları da düzeltmeden oyunu offical hale getirmemeleri de onların elinde olan bir durum. Herkes bu oyunu ticaret merkezi olarak görmüyor emin ol.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt