Arkadaşlar Hani

hasanalp

Üye
Günlük exp görevleri ile exp açığı kapanacaktı? 7/24 aktif olan oyuncuyla, günlük görevler sayesinde aradaki farkı çok açmayacaktık? Durum öyle bir hal aldı ki slotlarda z skil yapıp exp kasmamıza bile müsade edilmiyor. 2 sene bekledik, 2 senede macroyu engellemek için akıllarına gelen fikir takdire şayanmış gerçekten. Tebrikler. Acilen günlük 3-4 saat oyuna girme imkanı bulan oyuncular için çözüm getirilmeli.

huseyin35

Üye
1 sene önce günlük görev ile ilgili konu açmıştım tamam demişlerdi halen yapmamışlar

Aziz

Üye
Şu an amaç seviyeyi frenlemekti. En azından ben öyle algılıyorum. Çünkü bu süre zarfında herhangi bir exp bugı varsa önünü geçmek, oyuncuların çok hızlı bir şekilde oyunu tüketmesini sağlamamak. Şimdi diyeceksiniz ki "biz deneme tahtası mıyız?" Zaten fark ettiyseniz 70 cap olan oyun, önce 60 olarak açıklandı sonra skill farklılıkları çok fazla olmasın diye 65'e çekildi. Şu an 65 cap. Ancak tahminimce bayramdan sonra ki haftalarda 70 cap gelir gibime geliyor. Bundan sonra daha kolay bir tecrübe puanı kasma yöntemleri olabilir. Son patch ile birlitke Dorion'da bulunan görevlerin experience puanı artırıldı. Bu süreçte krallıkların ve hagardın vermiş olduğu görevlerde artırılır. Alttan gelen oyuncu daha hızlı tecrübe kasarak, kendini 70 cape hızlı hazırlar. Daha sonrası için yani bizden sonra oyuna başlayacak olan kişiler bizden daha şanslı olacaktır. Biraz daha beklemekte fayda var. Mesela sunucu problemi vardı. Çözüldü şu an %95. Bu sorun çözüldüyse, diğerleri daha hızlı çözülebilir.

orkungenel

Üye
Verilen sözlerin tutulmasını herkes istiyor. Umarım herşey biran önce düzelir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt