Arkadaşlar lütfen zindana aynı anda çok hesabınızı sokup milletin aklı ile oyun oynamayın

theTitan

Üye
Başlık yeterli galiba yeterli değilse oku: zaten drop atmayan etkinlik yapmışlar bari onda insanın aklı ile dalga geçmeyelim. ayrı ayrı ptlerde girin. atak yapmıyorsunuz zamanımızı çalıyonuz ona lafım yok ama milletin aklı ile dalga geçmeleri ayrı mesele. birden fazla hesap açın ona lafımız oyun oyun bişey demiyor ama aynı paty 1 den fazla hesabınızı sokmayın lütfen.

Ekli dosyalar

• z1z1.png
    z1z1.png
    4.5 MB · Görüntüleme: 198

Maximiliantr

Üye
Kanka video çekeceksin SS almak bir işe yaramaz. Bana da denk geldi bugün 2. charını sokmuş adam gerçekten can sıkıcı bir durum.

saintx

Üye
Biz dungeon'a premium zorumlulugu gelsin dedigimizde '' Paytowin hüloooo'' diyenlerde burda mı

UNDERT0KER

Üye
Bunu Yapanların Cezalandırılması Gerekiyor Milletin Emeğiyle Oynamayın. Şahsen Benim Çok Bilgisayarım Olsa Bu Terbiyesizliği Yapmam Çünkü Kul Hakkına Giriyorsunuz Oradan Atacak Bir Drop Size Ne Kadar Helal Olur Ve Hayırlı Olur O Ayrı Konu Üzerinizde Yüzlerce Beddua Var.

MaRaKeSH

Üye
etkinliklerin tamamına premiumsuz giriş yasaklanmalı oyun başladığından beri söylüyorum. premiumsuz premiumlu adamla eşit olmamalı. en büyük adaletsizlik bu. Priest karakter olduğum için her ay premium çekmek durumundayım onlarca oyuncu tanıyorum 1 kere bile premium almamış zindandan, dv den item alan büyük haksızlık.

birol2003

Üye
Bedava bir oyunda etkinliklere girişin ücretli olmaması gerektiğini savunanlar var ama bu gibi durumlara düşmemek için bir ayrımcılık yapılması şart.

MaRaKeSH

Üye
Bedava bir oyunda etkinliklere girişin ücretli olmaması gerektiğini savunanlar var ama bu gibi durumlara düşmemek için bir ayrımcılık yapılması şart.

Zaten premium almamak için savunuyor savunan zat. bu tarz insanların oyuna bir bağlılığı yok tamamen finansal düşünüyor. Zindana giriyosun 3 priest var biriniz bufa dönün premiummmu alacam bu saatten sonra diye cvp veriyor. Yada savasa geliyor diğer priestte premium yokmuş hocam db dönermisin buyur burdan yak. diğer joblardada aynı sıkıntı vardır muhtemelen. magelerdede cok gördüm aynı pt de 3 lr bunun bir ayrımı olmalı premium alanın diğerlerinden bariz bir fakı olmalı

RickSancheZz

Üye
Bu ss de adamın 2 char soktuğunu gösteren birşey göremedim.

2 charı aynı partiye sokması kendi salaklığı, bende 2 pc aynı anda dungeona soksam 2 charı aynı partye sokmam , niye yavaşlatayım kendi girdiğim zindanı

theTitan

Üye
Bu ss de adamın 2 char soktuğunu gösteren birşey göremedim.

2 charı aynı partiye sokması kendi salaklığı, bende 2 pc aynı anda dungeona soksam 2 charı aynı partye sokmam , niye yavaşlatayım kendi girdiğim zindanı
pt başkanıydı bunlardan biri. bostayken adamı alıp kutu alıyor afk kalıyor defalarca yapıuyor pt başkanıydı. 6 kişide bunda hem fikir olduk ve herkes ptden çıkıp yeniden kurduk sonrasında zaten biliyorsunuz. istedii kadar hsap olabilir ama aynı pt sokka yavaşlatır hak değil.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt