Arkadaşlar Z skill konusunda bir şeyi gözden kaçırıyorsunuz.

Mileenaaa

Üye
1- Otomatik Makro Tespit (OMT) sistemi aktif hale getirildi. "Bu konuda oluşabilecek hatalar için geri dönüşlerinizi bekliyoruz."

Sürekli tepki göstermek yerine karşılaştığınız hataları paylaşırsanız sistem daha da stabil hale getirilebilir.

yvangquay

Üye
bizim insanımız geri dönüş sağlamak yerine varsın yoksun eleştirsin dursun. yapıcı eleştiri yapmayı öğrenmeliyiz.

Mileenaaa

Üye
Hala hataları geri bildirim yapmak yerine isyan edenlere verebilirim. Taze çıktı :D
brain.jpeg

cengiz93

Üye
kardeşim senin ihtiyacın var oyun kimin neye ihtiyacı varsa onu veriyor. isyan ediyoruz. çünkü bu yönetim magelerı 65 full itemli sonra warriorları 65 full itemli olmalarına izin verdi legal insanları cezalandırıyor illegal insanlara da rica ediyor. sırf o arkadaşlar kazansın diye yapılıyor bunlar bunu görüyoruz. slotta elle z yapan adam neden banlı gibi dolaşıyor.

Mileenaaa

Üye
kardeşim senin ihtiyacın var oyun kimin neye ihtiyacı varsa onu veriyor. isyan ediyoruz. çünkü bu yönetim magelerı 65 full itemli sonra warriorları 65 full itemli olmalarına izin verdi legal insanları cezalandırıyor illegal insanlara da rica ediyor. sırf o arkadaşlar kazansın diye yapılıyor bunlar bunu görüyoruz. slotta elle z yapan adam neden banlı gibi dolaşıyor.
Yönetim de diyor ki, abzürt gördüğünüz durumu geri bildirim yapın, iyileştirme yapalım. Masum z yapan oyunculara karşı iyileştirme illa ki yapılacaktır. Geliştirme aşamasında olan bir sistem.

cengiz93

Üye
Yönetim de diyor ki, abzürt gördüğünüz durumu geri bildirim yapın, iyileştirme yapalım. Masum z yapan oyunculara karşı iyileştirme illa ki yapılacaktır. Geliştirme aşamasında olan bir sistem.
test server boşuna açmışlar ozaman kardeşim. giden her süre bizden gidiyor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt