Artık Bu UNREAL CRASH Hatası bezdirdi, Buraya kadar

KNj

Üye
Öncelikle Herkese Selamlar,

Resmi sunucu açıldığı günden beri oyunu oynamaya çalışıyorum ancak sürekli unreal crash hatası alıyorum. Süreleri değişiyor bazen 10 dkda bir, bazen 2 saatte bir neye göre olduğunu da çözemedim. Bu arada yaklaşık 2 aydır bu sorunu yaşadığım için önerelen tüm çözüm yollarımı denemiş olabilirim. yaptığım şeyleri aşağıda belirteceğim. ve artık bezdirdi. Sanırım oynamayacağım. Çünkü o kadar da kötü olmayan bir configrasyona sahip bu pc yle oynayamıyorsam bir çok kişide oynayamaz diye düşünüyorum. Oyun mod larından bir çözüm yoksa benden buraya kadar.

Hatanın içeriği belki değişiyordur ama genel olarak unreal engine 4 crash reporter diye geliyor. En son aldığım hata aşağıdaki gibidir;

1654001440120.png

PC Özellikleri: Ryzen 5 3500x işlemci, 8 gb ram, Nvidia Geforce gtx 1050 ti 4 gb ekran kartı

Çözüm için denediklerim;

PC'ye Format atmak,
Oyun sil tekrar yükle,
Driver sil(DDU ile) yeniden yükle (Geforce exp. üzerinden)
AMD Ryzen kendi overclock programını kullanarak işlemciyi biraz daha performans artırma işlemi (forumda biri önermişti)
En düşük özelliklerde oynamayı deneme,
Virus programı devredışı bırakma,
Launcher dan dosya kontrolü,
Oyun klasöründeki Tdrdelay_fix dosyasını çalıştırma/onaylama/pc reset
Oyun klasöründeki XPachterV2dosyasını çalıştırma (oyun içi bir arkadaş bu şekilde çözdüğünü söylemişti.)
Not: 2 aylık bir süreç olduğu için denediğim fakat unuttuğum yöntemler de olabilir.

Aşağıda Dorion 5 te pazardayken görev yöneticisindeki işlemci ve ekran kartı durumumu paylaştım. Ek olarak ayarlarımın ekran görüntülerini de ekliyorum.

Son olarak ta bu sistemle oynayamıyorsam lütfen biri bana sen oynayamazsın kardeşim ve bu hatayı hep alacaksın desin de bende yoluma bakayım. Eğer gerçek bir çözümü varsa da söylerseniz sevinirim. Ama gerçekten artık yoruldum bu işten.

Teşekküler,
İyi Çalışmalar.

Ekli dosyayı görüntüle 7198
Ekli dosyayı görüntüle 7199
Ekli dosyayı görüntüle 7200
Ekli dosyayı görüntüle 7201
Ekli dosyayı görüntüle 7202

gokhanez

Üye
Normal durumlarda hiç crash olmadı şimdiye kadar. Sadece harita değiştirirken loading ekranındayken alt tab yapınca veya harita tam yüklenmeden kanal değiştirince oldu bende.

Ben de artık loading ekranında alt tab yapmıyorum. Kanal değiştirirken boş bir yere gidip kanal değiştiriyorum.

knight_luo

Üye
AMD is not suitable to play games, Inter has no problem with this, the game is not optimized for AMD!

JaxSui

J
Harita değiştirirken yine crash hatası almaya başladım. Ayrıca bakım üzerinden bir hafta kadar geçtikten sonra moblarda takılarak yürüme başlıyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt