Artik Level Ve İtem Kasmaya Son Oyunun En İyi̇ Farmi !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LastRose

Üye
başlıkta da belirttiğim gibi artık level ve item kasmanıza gerek yok. yapmanız gereken tek şey 50 level olup death walley bölgesine geçmek. 50 level bir karakter ile 110 levellik oyunun en güçlü bossu olan overlord un yanından geçerek birbirinden değerli yüzlerce itemdan birisini kazanma şansı elde edebilirsiniz !! ölürüm korkusunu kafanızdan çıkarın çünkü ortada bir boss varken hiç kimse size dokunmayacaktır. şans faktörünün olduğu için iki ırkta ittifak içindedir BOL ŞANS SAVAŞCI

Alkoer

Üye
sen bu bossları sahiplenen ekiptensin heralde dostum. bu mekanik sizin için yapılmış bir olay. taxi ye yapılan çözüm gibi boss olayına geçici bir çözüm yaptılar ilerde normal hale gelir.

LastRose

Üye
Her MMO da olduğu gibi world bosslar ortak drop rng faktörü devreye giriyor. Güzel mekanik başarılı.
şimdiye kadar kaçtane oynadın bilmiyorum ama her mmo dediğin oyunlarda kendinden 60 seviye bir moba damage atamiyorsun. bunlara örnek olarak lost ark - new world - wow - bless unleashed bu oyunları söyleyebilirim.

LastRose

Üye
Kesinlikle gayet mantıklı başaralı, solo oyuncular düşünülmüş ekibe çok minnettarız, herkesin ekibi, arkadaşları veya oluşturduğu çete yok, o yüzden ortak drop şarttı
umarım bu sistem yakında diğer moblara da gelir sonuçta dediğin gibi herkesin bir ekibi yok toplama partyler de de uğraşılmıyor

Zbam

Üye
şimdiye kadar kaçtane oynadın bilmiyorum ama her mmo dediğin oyunlarda kendinden 60 seviye bir moba damage atamiyorsun. bunlara örnek olarak lost ark - new world - wow - bless unleashed bu oyunları söyleyebilirim.
yoo dediğin oyunları oynadım özellkle wowda haftada 1 kesme hakkın olan world bosslar bile random kişiye drop atıyor

kcanyavuz1907

Üye
Keşke wow oynasaydında öyle katsaydın buraya.Wow world bosslarının mekaniğini biliyormusun? RNG. Sen wowda nerde gördün 2 düşman ırkın birbirine vurmadıgını ittifak yaptıgını.Kutuyu kimseye kaptırmadıgını.Verdiğin örneklerde yanlış tamamiyle.Verdiğin hiçbir örnekteki oyunu oynadıgını düşünmüyorum.Lost arkta world boss RNG! WOW World boss RNG! New worldde world boss yoktu.Sadece corrupted vardı ki oraya 65 level yaratığa 40 level ile vurabiliyordun exp kasmak için.Sadece Bless unleashed oynamadım onunda durumu ortada.Oynamadıgın oyunları örnek verme.Ben sana vereyim bu sisteme sahip oyun.GW2 ve Black desert world bosslarının sitemide bu sekilde.Biraz oynayın başka oyunları.

Lonarad

Üye
BDO var mesela world bosslara vuran herkese drop atıyor gayette düzgün çalışan, oyunu bozmayan bir sistemdi. Ben böyle bir sistem niye Rise Online'a getirdiler diye düşünüyorum, aklıma gelen tek şey güçlü olup hesabı yerinde olan arkadaşlar taksiyle günlük 60-70 hatta 100m'e kadar para kasabiliyordu ve geliştikçe daha çok gelişti. Oyuna sonradan başlayan biz garibanlar gelişemedik, çok güçlü olan karakterlerden boss alamaz olduk. Sonradan başlayan insanların daha rahat gelişebilmesi için güzel düşünülmüş bir sistem olduğunu düşünüyorum.

Pardus01

Üye
umarım bu sistem yakında diğer moblara da gelir sonuçta dediğin gibi herkesin bir ekibi yok toplama partyler de de uğraşılmıyor
aynen gelsin wormlara dahi gelmeli(!) bu oyunun esas mantığına ters,ağladığın için çıkış yolu arıyorsun belli, oyunda bir ekip (hakkıyla oynayanlar) veya çete üyesisin ki bu kadar soruna gitti

LastRose

Üye
arkadaşlar sakin olun burada sisteme karşı birşey yazmadım size farm slotu öneriyorum . şapşal gibi emek verip level kasmayın para verip puss ve item almayın geçin deathwalley e 50 level çıplak çarla RNG bir şekilde farm atın

kcanyavuz1907

Üye
50 level gelip bowlda zaten boss ölene kadar hayatta kalabiliyorsa hakkıdır drop :D Sen neyin derdine düştün peki madem öyle gel bakalım 50 levelda bowla.Free BP kastır oyunu oynayan insanlara.+1 uniq itemleri 50bin TL gibi bir fiyata koyamıyacağın için mi bu kadar tantana.Ben 65 levelim 50 level birinin bowla gelmesi işime gelir.Bu pk atan insanlar için + sayılacak birşey.
arkadaşlar sakin olun burada sisteme karşı birşey yazmadım size farm slotu öneriyorum . şapşal gibi emek verip level kasmayın para verip puss ve item almayın geçin deathwalley e 50 level çıplak çarla RNG bir şekilde farm atın

bercestee

Üye
Bu konu hakkındaki düşüncelerimiz ve haklı söylemlerimizin karşılığı olarak bir değişikliğe gidildi. Bu değişiklik her oyuncunun şansına uygun olarak evrildi. Güncelleme notlarının ilk maddesi için yönetime teşekkür ediyoruz.

die2323

Üye
öyle güzel bi güncelleme oldu ki beton yetmez adamlara artık herkes uniq sahibi olabilecek senin gibiler ağlamaya devam edebilir.ağlama duvarına da gidebilirsin sorun yok :)

Economi

Üye
Muhtemelen kaçırdığınız bir şey var. Kill olma durumu. Sorun yine de tamamen çözülmüş sayılmaz. İtifaklar o bossları solo kestirecek mi sanıyorsunuz? Gücün yetmezse klan olarak bile kesemezsin.

kcanyavuz1907

Üye
Muhtemelen kaçırdığınız bir şey var. Kill olma durumu. Sorun yine de tamamen çözülmüş sayılmaz. İtifaklar o bossları solo kestirecek mi sanıyorsunuz? Gücün yetmezse klan olarak bile kesemezsin.
Onlarda kesemez ama Ayriyetten bosslari artik bircok clan tek basina kesebiliyor.Kimseye ihtiyaclari yok.Heleki malum maasli calisan elemanlara.He hadi engel oldular diyelim.Kendileride kesemez hadi kestiler diyelim.Onlar keserken girip 3-5 skill vuramiyorsak zaten drop kazanmayalim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt