Artılı Silah Dropları Hakkında

okyaydancikti

Üye
Merhaba, oyunda bazı karakterlerin artılı silahları yaratıklardan düşerken, diğer karakterlerin silahlarını hiç görmedim. Neden böyle bir uygulama var oyunda?

Mage için : Branch +8
Asas için: Spike +7

Priest, Okçu ve Warrior için artılı silah drobu oyun da yok mu?
Yoksa niye yok?
Varsa nerede?

chatlax035

C
Oyunu bulmaca gibi yapmışlar sır yani arayıp bulacaksın :D Neyin nerde olduğu meçhul dedektiflik yapcaz bu saatten sonra :D

KahrolmusKral

Üye
Priestin de benzer bi balyozu geçmiş elime ama nereden düştüğünü bilmiyorum. Sonuç olarak düşebiliyor

tenfinger

Üye
+8 mace düşmüştü bana, ama nerde ne zaman hatırlamıyorum :(

LASTANG

Üye
Merhaba, oyunda bazı karakterlerin artılı silahları yaratıklardan düşerken, diğer karakterlerin silahlarını hiç görmedim. Neden böyle bir uygulama var oyunda?

Mage için : Branch +8
Asas için: Spike +7

Priest, Okçu ve Warrior için artılı silah drobu oyun da yok mu?
Yoksa niye yok?
Varsa nerede?
branch 8 ağaçların büyüğünden düşüyo alevli olandan adını unuttum ama anlamişsindir yerini

Jacques

Üye
Wowdb, wowhead, wowwiki, wiki.guildwars2, nwdb.info, mmochampion diye uzar gider.

Her oyunun rehberi, hikayesi, item databasesi olur. Hatta hangi bos hangi mob yüzde kaç oranda ne atar yazar. İtemlerin lvlleri, özellikleri vs...
Bunlar resmi siteler mi? Fan siteleri gibi duruyorlar.

N3v3N

Üye
Bunlar resmi siteler mi? Fan siteleri gibi duruyorlar.
Yıllardır mevcut olan siteler. Resmi ve fan karışık. Fan bile olsa 1000de 2 lik drop oranını #deneyime gore# yazamaz :D oyunların datalari bu sitelerle paylaşılıyor. Bir zmnlar malum oyunda da vardı.

Forum üzerinde adminler modlar bu sitelere oyuncuları yönlendiriyor. Deneyimleyin yau demiyorlar :D

skaebneN

Üye
Yıllardır mevcut olan siteler. Resmi ve fan karışık. Fan bile olsa 1000de 2 lik drop oranını #deneyime gore# yazamaz :D oyunların datalari bu sitelerle paylaşılıyor. Bir zmnlar malum oyunda da vardı.

Forum üzerinde adminler modlar bu sitelere oyuncuları yönlendiriyor. Deneyimleyin yau demiyorlar :D
Çok rahat yazarlar. Yıllardır kullanıcılara açık oyun bunlar herşeyi keşfedilmiş. Düşen itemleri veya her hangi bir şeyi günlerce deneyip tecrübe eden oyuncuların bilgisiyle bindelik ihtimaller bile oluşabilir.

Tengrikut

Üye
Birçok oyun drop listesini mantığını paylaşmıyor. Bu ve benzeri siteler oyuncuların deneyimlerine göre oluşturdukları drop listeleri.

Oyun'lar bu tür paylaşımları yapsalar keşfetmenin eğlencesi merakı biter, Hazır mezarın ölüsü "Ata sözü bile var" :)

WoxHades

Üye

Bahsettiğin oyundaki site database hacklendiği için alınan bilgileri barındırıyordu.Hatta şöyle bir detay da veriyim nickini girdiğin charın hangi mapte hangi koordinatta olduğuna kadar gösteriyordu.Hangi gün kaç leveldi onu bile gösteriyordu oyun yapımcısının alın bunu paylaşın diye bir siteye verdiğini ya da şöyle bi site yapalım da insanlar herşeyi görsün dediğini düşünmüyorum.Bu tarz bilgilere ulaşmanın ne mantığı var çok merak ediyorum.Burda GM açıklama yapsa X mobundan şu item düşüyor diye Y mobunu kim neden kessin burdaki mantık o X mobunu önce sen keşfediceksin ki oranın ekmeğini yiyeceksin.Ama sen ya ne uğraşıcam zaten 2 saat giriyorum diyosan drop list senin için güzel olabilir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt