ryujinjakka1
Yeni Üye

Fikirlerinizi söyleyebilir misiniz şu daha iyi bunu yerine. Yada şu sistem yeterli olur
Bende oyun için bir sistem almak istiyorum hangisi alayım oyun için tam bir bilgim yok siteden baktım hep intel gösteriyor amd iş yapıyor mu oyunda onu da anlamadım.valla ben intel iris xe ile oynuyorum bi sıkıntıda yaşamadım xxx e da sürekli atıyor yok c++ yok runtime error
Teşekkür ederim bilgi için ne alsam işlemciden dolayı mi dediniz kasma sorunu yoksa dv ortası hep mi kasıyor ?PK atarken üçü de dv ortasinda kasar.
5500 sanki bı tik 11400f den iyi gibi duruyor. İşlemcinin on planda olduğu oyun performanslarina bakmak lazım.
Teşekkür ederim bilgi için. ryzen 5600x i5 11400f denk onla yer değiştirsem iş yapar mi acaba.Bu 3 sistemden Ryzen 5 5500 & RX 580'li sistem en iyisi ama rise online da pk'da kasar mı bilmem. Ama bildiğim kadarıyla rise online pk'da kasmaması için üst düzey pc gerekiyor gerçekten.![]()
Teşekkür ederim bilgi için.5500 lü biraz daha iyi gibi
hocam merhaba. pazar ve row icin extra leptop bakıyordum. iriste sorun yasıyormusunuz. cvp verirsen cok sevinirim misealenvalla ben intel iris xe ile oynuyorum bi sıkıntıda yaşamadım xxx da sürekli atıyor yok c++ yok runtime error
hocam merhaba işemci ekran karti ile sıkıntı yasıyormusunuz. almak uzereyim ondan soruyorum. sadece pazar karakteri gibi dusunun ?valla ben intel iris xe ile oynuyorum bi sıkıntıda yaşamadım xxx da sürekli atıyor yok c++ yok runtime error