Asas için yatırım yapılır mı

PlayzZerzHD

Üye
Uniq silahlar ve zırhların yaygınlaştığı döneme kadar Asas için orta düzey bir bütçe ile soulbound olmayan eşyalara yatırım yapmayı düşünüyorum.
Biraz daha beklemek mi gerekiyor yoksa fiyatlar yükselir mi?

HeaveN

Üye
Asas eline dual +8 cleaver al herkesi doğrarsın çok fazla damage vuruyolar item yatırım yaptım çok zarar ettim 10bin tl veriyon 10 gün sonra 3 bin tl düşüyo itemin
oyun düzeni oturmadı hala yatırım yapılmaz açıkcası hep zarar şuan premium al oyna para kasarak item alırsın oda zor artık.

Opus Magnum

Üye
oyun piyasası durgun, aldığım itemin 2 gün sonra %10 15 düşük fiyatlandığını görüyorsun. min maliyetle bir şeyler diz fazla zarar etmezsin.

Cabbar34

Üye
zevkin hesabı kitabı yapılmaz reis ben gidip adam kesıyım zevkımı alıyım stresımı atıyım dıyosan ilerisini gerisini düşünmeyeceksin..şahinde araç ferraride araç zevkin muasebesi tutulmaz gardaş..

bedomazo

Üye
bu bir oyundur yatirim yeri degil zevk alicagina inaniyosan istedigin silahi alabilirsin

RickSancheZz

Üye
üzülmeyeceğin rakamlarla oyun oyna, tek tavsiye bu olabilir sanırım

jobulani

Üye
Şimdi şöyle; yatırım dediğin şey dövize, altına, hisse senetlerine, gayrimenkule, tahvil ve bonoya, arabaya, arsa değeri olan arazilere... kısacası mantıklı değerlere yapılan işlemlerdir. Gördüğün gibi hiçbirinin içinde assass yok. Yine de sen bilirsin. Param çok diyorsan gönder gelsin. ytd.

Alkoer

Üye
Dual +8 kriss vitality set al bak keyfine dostum.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Bence oynamak istediğini araştırıp, söylediğin ruh bağı olmadan oynaman ilk aşamada.
Daha sonra ilerledikçe zaten kendin çok basit karar verebileceksin :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt