Asas Online

CrystalMaidenDota

Üye
İyi forumlar

Warriorü konu dışında tutucam boşa oynuyorsunuz şuan, full sc, üzerinden uniq akan warriorü 70 ap tek elli kılıçla kesebiliyorsunuz.
Prieste bir Asas daldığında priest cc, db, gate, heal skillerini kullanırken paso fail alıyor. Herhangi bir class asasa daldığında, Asas cure, adrenaline, minör kullanırken hiçbir sorun yaşamıyor.
Priestin gate skillinde son güncellemeden beri hata var ölümsüzken kimse bana istese de vuramıyorken gate attım ölümsüzlük hala sürüyor gate animasyonu bitti, mana gitti, üzerinden 1-2 saniye daha geçti bilin bakalım kim towna gitmedi. Doğru priestim hala 10 yamyamın ortasında dikiliyor.
Yine gate skilli animasyon bitiyor şimdi gidicem diyorsunuz action interrupted veriyor. Anladığım kadarıyla 1. tuşa koyup spamlamak gerekiyor bu skilli dokununca çalışmıyor çünkü.
Priest ile hiç sırayla atılan 5 körü yediniz mi? Ben yedim yaklaşık 15-20 saniye ekran kararık kaldı. Kör yedikten sonra ufak bir süre en azından 2. körün yenmemesi gerekiyor veya cure alındıysa 5-10 saniye körlerin kör etmemesi gerekiyor.
Asaslar priestin club silahlarından daha uzağa vurabiliyor.

Bunların hepsini ticket olarak yazdım hala bir güncelleme yok 2 ayda bir gelen güncellemeyi bekleyip belki düzelir daha fazla bozulmaz diye ümit edicez. Bundan sonra düzgün bir cevap gelene kadar veya fixlenene kadar hergün yeni ticket.

suchen

Üye
Görünmezler, hızlı koşuyorlar, atak buffları var, kör atıyorlar, minör atıyorlar, cc atıyorlar bir de yetmezmiş gibi blink atıyorlar..
Asası bir asas harici karşınızdaki ölmek istemediği sürece asla kesemezsiniz, adamlar gücü yetmeyince direk kaçıyor görünmez oluyor blink atıyor.Gerçekten diğer classlar üvey evlat muamelesi görüyor.Ben bir solo oyuncuyum rogue classı hariç hiçbir şey oynayamayacak mıyım? etkinliklerde bile 1v1 asas vsleri izliyoruz, kardanadam etkinliğinde asaslar hızlı koşarak daha erken vuruyordu.Düzenleme gelmeyecekse söylesinler en azından biz de asas oynayalım acı çekmeyelim boşa, pes edelim.

N3v3N

Üye
Afedersin tuvalete gidiyorum, adam beni townda kesmiş ve ışınlanıp gitmiş, yakalıyorum baktı ölecek blink atıyor veya koşarak uzaklaşıyor.Eğer asas değilseniz karşsıınızdaki asas sınırsız görünmezliğe sahip.Dota 2 LoL gibi oyunlarda bile görünmez karakterlere karşı gem ward gibi şeyler alıyorsun.Burada asas değilsen hiçbir asası görme demişler.
Asası gormek için göz başsan bile adami 20 metre dibine girince gorebilion. Sonra blink atıp tekleyip geçiyor. Blink atmasa bile 2 sn de yakaliyor seni. Kaçma kacabilme ihtimalin sıfır.

Tüm sistemi assas üzerinden kurmuşlar. Assas kaçsın, assas yakalasin, cure atsın, heal atsın, uçsun kaçsın, kimse goremesin, görenler kör yesin yine goremesinler, assas amuda kalkarak herkesi kessin. Kimse onu kesemesin. Diğer sınıflara da biraz daha nerf atalım Assaslar çok zorlanmasinlar.

Balerion

Üye
Ben okçuyum asasları kıtır kıtır dogruyorum. Ama zorlanıyorum, çarım 40 gb, 4 gblik asasları kesiyorum :D Kaçmıyorum yakaladım sanıyor enayi, dibine giriyorum 3lü 5li iki tur dönünce kacmaya calisiyor, arkasından vuruyorum. Ama o kadar dandik asas bile olsa, karakteri öyle güçlü yapmışlar ki kaçabiliyor. Okçu 3-5 atarken minör neredeyse hiç çalişmıyor. Asasta full calisiyor. rush 1 skiliyle koşarak vixen menzilinden çıkması 1-1,5 saniye sürüyod. Bu kadar sürede en fazla bir ok atabilirsiniz. Kaçmaya başladığındaki minörü + kalan canı o okun vuracağı damageden fazla ise asas ölmüyor.

Özetle 4 gblik asasla denk olmak için 40 gblik çarınız olması lazım

abuzer

Üye
Asas karakteri silinmeli. Yetkililere çağrıda bulunuyorum. Asası kaldırın. Asas Priest ekleyin yerine.Db int pri, healer int pri, cure int pri, db bp pri, cure-buff bp pri, healer bp pri,db hybrid pri, cure-buff hybrid pri, healer hybrid pri gibi asas priest de buraya eklenmeli. Hybrid ile evet istersek full hp yaparak magelere karşı dusuk def yapabiliyoruz ya da yüksek def dusuk hp ama biraz da ap falan. Fakat hızlı koşabilen, görünmezliği olan priest eksikliği oyunda bariz şekilde hissedilmektedir. Acilen bu eklenme yapılmalı.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt