İstek Asas oyuncularına YARDIM !

Pitou

Üye
Ben bir Priest oyuncusuyum ve mele ekibim var ama Asas oyuncularının gerçekten "Yavaşlatma ve Sersemletme" yetenekleri yüzünden oyunu oynayamadığına şahit oldum bu beni üzdü açıkçası yayıncıları izliyorum adamlar oyun oynayamıyor. Buna çözüm olarak bir önerim olacaktı.

ELEMENTAL SHIELD(Master 2) yeteneğini kullanan Asas oyuncuları hiç bir şekilde "Yavaşlatma ve Sersemletme" yememeli zaten 35 sn süresi. Bari 35 sn oynasın adamlar yavaşlamadan.
O kadar uğraşmayın diğer jobların yavaşlatma ve sersemletme özelliğini düşürsünler diyenler olabilir. Oyundaki en son takıları daha görmediniz bunlara ulaştığınızda yavaşlama ve sersemletme özelliklerini yememeye başlayacaksınız zaten . Bu yüzden Master 2 ye bir buff gelmesi daha doğru olacağı kanaatindeyim.

LR ve İCE yiyen Asas oyuncularının "RUSH" larının tamamen silinmeside sıkıntılı bir durum Pasif duruma geçsin dispel atılınca tekrar hızlı koşsun adamlar.

EVOOOOOOOOOO

Üye
+1 oyun metası şuan da asas oynuyanlar için çok zayıf bir düzenleme gelmesi lazım cidden.

SunRise

Yönetici
Community Manager
Selamlar,
Öneri ve şikayetlerinizi dikkate aldığımızı bilmenizi isteriz.
İyi forumlar :)

sanne2

Üye
LR ve Ice yiyince ölsün bir zahmet asaslar, girip girip herkesi kes çık ölme de o zaman karşı joblar oynamasın var mı öyle bir şey?

Takiyettin

Üye
Roque oyuncuları sadece görünmez iken hızlı koşabilimeli ;

Görünür olduktan sonra herkez ile aynı hızda koşmaları gerekiyor .

İstedikleri zaman saldırıp istemedikleri zaman kaçıyorlar ,

Kapışma başladımı en az 1 kişi ölmeli .

Pk alanında town da atılmamalı .

Yada ilgili fonksiyon çalışınca 10sn sonra towna atsın ,

Pitou

Üye
LR ve Ice yiyince ölsün bir zahmet asaslar, girip girip herkesi kes çık ölme de o zaman karşı joblar oynamasın var mı öyle bir şey?
Bu öyle düşündüğün gibi bir şey değil. Her atılan yetenek tutuyor hepsi .Adamlar hareket edemiyor . Benim asasla işim yok ben rahatsız oldum o kadar diyorum :D Bizlerin bütün oyuncuları düşünmesi gerekiyor. Bireysel bencil düşünmememiz gerekiyor. Herkesin mutlu bir şekilde oynamaya hakkı var.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt